Afspraak Hoofdklasse Hockey

Als trotse hoofdsponsor van de Tulp Hoofdklasse Hockey Heren ontvangen wij alle spelers, coaches en trainers of andere club gerelateerde relaties die op zoek zijn naar een nieuwe keuken graag bij Tulp. Om een afspraak te maken met een van onze adviseurs vult u eenvoudig het formulier in. Op deze manier kunnen wij ons goed voorbereiden op uw bezoek.

Tulp korting clubleden

Tulp doet graag iets extra’s voor alle leden bij een van de 12 hoofdklasse clubs. Als lid, dan wel ouder/verzorger, van een lid ontvangt u daarom 10% korting bovenop de al bestaande korting.

Tulp Clubbonus

Dankzij de samenwerking met alle hoofdklasse clubs ontvangen de clubs €250 of €500 euro voor de clubkas bij aanschaf van een nieuwe keuken door een lid of ouder/verzorger van lid. Op deze manier helpen we niet alleen de leden met korting maar ondersteunt Tulp ook de club.

De Tulp Clubbonus werkt als volgt:

  • Club moet een geldige partnership hebben met Tulp (een van de 12 hoofdklasse clubs)
  • Clubbonus
    - Tulp keert een bedrag uit van €250 bij een aanschafwaarde tussen de €5.000 en €10.000
    - Tulp keert een bedrag uit van €500 bij een aanschafwaarde boven de €10.000 
  • Bij de verkoop van een keuken wordt een formulier ingevuld met daarin de gegevens van de koper waarmee de club een controle kan doen op lidmaatschap

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Terug
Sluiten