Alles voor jouw keuken en het koken

Tulp blog 'inspiratie voor thuis'

8 tips voor een keuken met een kookeiland

<p>Een kookeiland brengt leven en gezelligheid. Staat de keuken in directe verbinding met de woonkamer dan blijf je gezellig contact houden met familie en gasten. Voorzien van barkrukken nodigt een kookeiland ook uit om lekker aan te schuiven. Al met al, genoeg voordelen voor een kookeiland. Maar is een kookeiland wel geschikt voor elke woning of zijn er bepaalde zaken waar je rekening mee moet houden? Hier onze acht tips op een rij.</p>

Wat zijn de 10 beste kleuren voor je keuken

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, maar weet je nog niet wat voor kleur je de keuken wil geven? Bekijk dan onze blog, waarin we je op weg helpen met de&nbsp;10 beste kleuren voor in je keuken. Je kunt met kleur immers veel verschillende kanten op.&nbsp;We vertellen je precies welke kleuren te combineren zijn en wat trendy is. Zo ben je optimaal voorbereid op je oriëntatiebezoek.

Hoe bepaal je de juiste werkblad hoogte voor je keuken

Bij het uitzoeken en monteren van een keuken denk je misschien niet als eerste aan de hoogte waarop het keukenblad gemonteerd moet worden. Toch is dit één van de belangrijkste dingen; je kunt namelijk flinke rugklachten krijgen als het werkblad te laag is, of kinderen kunnen niet bij het aanrecht als deze te hoog is. Lees in deze blog hoe je de juiste werkblad hoogte bepaalt.

5 redenen om een showroomkeuken te kopen - Tulp Keukens

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Dan ben je vast en zeker de showroomkeukens tegengekomen. Dit zijn keukens die al een tijdje in een keukenzaak hebben gestaan. Deze keukens staan vaak in de toonzaal van een keukenzaak en worden verkocht tegen hoge kortingen, tot wel 70%! Overweeg je een showroomkeuken aan te schaffen en wil je meer weten? In dit blog geven we je vijf belangrijke redenen om een showroomkeuken te kopen.

Wat is jouw favoriete keukenzone?

Ben je aan het kijken voor een nieuwe keuken of wil je jouw keuken vernieuwen? Dan is het handig om te kijken naar de indeling van de keuken. Wij leggen in de keuken namelijk gemiddeld 264 meter per dag af en voeren 360 verschillende handelingen uit. Wanneer je je keuken ergonomisch en praktisch indeelt verminder je dit met maar liefst 25%. Dat scheelt! Tulp Keukens vertelt je in dit blog meer over het het praktisch indelen van je keuken.

De vele voordelen van een granieten werkblad

Een werkblad van graniet is erg populair en niet zonder reden! Dit materiaal geeft je keuken niet alleen een luxe uitstraling, maar de werkbladen hebben ook een aantal voordelen ten opzichte van andere werkbladen zoals beton of hout. Hier onze zes redenen om voor een granieten werkblad te kiezen.