Wij zijn geopend!
Plan hier uw afspraak.

Update 28 april 2021

Onze winkels zijn weer volledig geopend. Wij houden ons aan de regels van het RIVM dus een maximaal aantal klanten per m2. Daarom vragen wij u om van te voren een afspraak in te plannen met een van onze verkoopadviseurs. Op deze manier kunnen wij ons aan de richtlijnen houden en hebben wij ruim de tijd voor u om uw nieuwe keuken te ontwerpen.

Bent u nog aan het oriënteren en wilt u een kijkje nemen in onze showroom? Dit is uiteraard mogelijk. Het kan zijn dat het door de drukte niet mogelijk is om op dat moment ook een verkoopadviseur te spreken. U kunt altijd online een adviesgesprek inplannen of tijdens uw bezoek aan de showroom kan onze gastvrouw u hier ook bij helpen.  

Hopelijk tot snel!

Advies in showroom

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar wanneer u een afspraak inplant. 

Bezoek aan showroom

Wilt u de Tulp collectie ervaren? Kijk gerust rond in onze showroom. Door de drukte kan het zijn dat er geen verkoopadviseur beschikbaar is, een afspraak kunt u eenvoudig online inplannen of onze gastvrouw plant samen iets met u in. 

Advies aan huis

Onze verkoopadviseur komt bij u aan huis

  • Voorafgaande aan het huisbezoek nemen wij contact met u op voor een intake zodat onze verkoopadviseur zich goed kan voorbereiden
  • Tijdens het advies houdt onze verkoopadviseur de hygiëne- en veiligheidsmaatregelen in acht. Zo schudden wij geen handen, dragen mondkapjes en houden minimaal 1,5 meter afstand

Al onze adviseurs, bezorgers en monteurs volgen de vastgestelde richtlijnen van het RIVM met betrekking tot de hygiënemaatregelen. Zo schudden wij geen handen, dragen mondkapjes en houden minimaal 1,5 meter afstand.
 
Erik Rijerkerk
Commercieel Directeur Tulp Keukens

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Keukens
Terug
Sluiten