Wij zijn geopend!

Update 14 januari 2022

Bij Tulp Keukens zijn de mogelijkheden eindeloos en blijven we u inspireren. Onze winkels zijn geopend. 

Advies?

Advies in showroom
U kunt (op afspraak) weer een bezoek plannen in een van onze showrooms

Advies aan huis
Onze verkoopadviseur komt bij u thuis wanneer het u uitkomt. De verschillende materialen, kleuren en stijlen die de verkoopadviseurs meebrengt geeft een goed overzicht van de mogelijkheden bij Tulp.

Afspraak na inmeten

Heeft u een afspraak in de winkel naar aanleiding van het inmeten van uw keuken, dan zal de winkel contact met u opnemen om de details telefonisch te bespreken.

Klantenservice telefonisch bereikbaar van 09.00-17.00 uur

We zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09.00-17.00 uur. Uiteraard kunt u via de contactpagina van onze website altijd vragen en/of opmerkingen doorgeven. We hopen op uw begrip en doen er alles aan u zo spoedig mogelijk van dienst te zijn.

Bezoek aan huis voor inmeten, levering & montage

Wij blijven keukens inmeten, leveren en monteren. Hierbij staat uw gezondheid en die van onze medewerkers op de eerste plaats. Daarom vragen wij u alle bekende veiligheidsvoorschriften te respecteren en minimaal 1,5 meter afstand te houden. Al onze bezorgers en monteurs hebben uitgebreide instructies gekregen met betrekking tot de hygiënemaatregelen. Zo schudden wij geen handen, dragen mondkapjes en houden minimaal 1,5 meter afstand.

Erik Rijerkerk
Commercieel Directeur Tulp Keukens

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Keukens
Terug
Sluiten