Onze showrooms zijn vanaf 3 maart weer open!
Plan hier uw afspraak.

Update 25 februari 2021

We mogen weer! Wij verwelkomen u graag weer in een van onze showrooms (op afspraak). Maak eenvoudig online een afspraak.

Advies in showroom

U kunt (op afspraak) weer een bezoek plannen in een van onze showrooms.

Advies aan huis

Onze verkoopadviseur komt bij u aan huis

  • Voorafgaande aan het huisbezoek nemen wij contact met u op voor een intake zodat onze verkoopadviseur zich goed kan voorbereiden
  • Tijdens het advies houdt onze verkoopadviseur de hygiëne- en veiligheidsmaatregelen in acht. Zo schudden wij geen handen, dragen mondkapjes en houden minimaal 1,5 meter afstand

Afspraak na inmeten

Heeft u een geplande afspraak in de showroom naar aanleiding van het inmeten van uw keuken, dan zal de verkoopadviseur contact met u opnemen om de details telefonisch of per video met u te bespreken.

Bereikbaarheid klantenservice

We zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09.00 -12.00 uur. Uiteraard kunt u via de service & contact pagina van onze website altijd vragen en/of opmerkingen doorgeven.

Inmeten, levering & montage

Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, te leveren en te monteren. Hierbij staat uw gezondheid en die van onze medewerkers op de eerste plaats. Daarom vragen wij u alle bekende veiligheidsvoorschriften te respecteren.
 
Al onze adviseurs, bezorgers en monteurs volgen de vastgestelde richtlijnen van het RIVM met betrekking tot de hygiënemaatregelen. Zo schudden wij geen handen, dragen mondkapjes en houden minimaal 1,5 meter afstand.
 
Erik Rijerkerk
Commercieel Directeur Tulp Keukens

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Terug
Sluiten