De keuken van Froukje

Tulp geeft samen met Froukje de Both een uniek inkijkje in het gehele aankoopproces van een nieuwe keuken. Froukje heeft haar nieuwe keuken samen met onze verkoopadviseur Mitchel samengesteld waarin er zelfs een bezoek is gebracht aan de eigen fabriek in Rijssen. 

Kennismaking bij Froukje thuis

De eerste stap in het proces is om te bekijken in welke ruimte de keuken staat en welke elementen belangrijk zijn. Om een goed beeld te krijgen van wat de wensen van Froukje zijn brengt Mitchel een bezoek bij haar thuis. 

Advies in de winkel

Een nieuwe keuken samenstellen? Een ontwerp en deskundig advies is hiervoor cruciaal. Mitchel laat de showroom van Tulp zien en is in de tussentijd aan de slag gegaan met het ontwerp van haar nieuwe keuken.  

Moodboard van Froukje

Benieuwd naar alle materialen die Froukje heeft gekozen? Download dan hier haar moodboard.
Neem deze mee naar de winkel en de verkoopadviseurs van Tulp geven je graag meer informatie. 

Een kijkje in de fabriek

Het unieke aan Tulp? De eigen fabriek in Rijssen laat alle wensen in vervulling gaan. Met maatwerk, natuurlijke materialen en zelfs een eigen lakstraat is alles mogelijk. Froukje ziet het gehele proces en krijgt zelfs al iets van haar eigen keuken te zien. 

Plaatsen en monteren

Het plaatsen van een nieuwe keuken wordt gedaan door de vakmensen van Tulp met veel ervaring. Op het moment van leveren worden ter plekke de laatste hand gelegd aan de details. Froukje kan niet wachten en komt alvast een kijkje nemen. 

Het eindresultaat

Het eindresultaat maakt het wachten meer dan waard want daar is ie dan, de nieuwe keuken! Froukje heeft al kunnen genieten en straalt wanneer ze haar keuken kan laten zien . En Mitchel, die krijgt eindelijk dat beloofde kopje koffie. 

Afspraak maken?

Ook zo'n mooie keuken laten ontwerpen als die van Froukje? Maak dan eenvoudig een afspraak in een van onze showrooms. De verkoopadviseurs van Tulp staan klaar om je nieuwe keuken te ontwerpen. Wil je toch nog meer informatie over de keuken van Froukje? We vertellen je graag meer!