Design keukens

Design keukens zijn keukens die een unieke en eigentijdse uitstraling hebben. Door de combinatie van een bijzondere stijl, luxe apparatuur en maatwerk geven design keukens een unieke sfeer aan uw woning. Deze keukenstijl onderscheidt zich op veel vlakken van andere keukenstijlen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder en ontdek nog meer over de exclusieve stijl van design keukens.

Design keukens: uniek en eigentijds

De design keukens van Tulip kenmerken zich door een moderne en strakke vormgeving. Dit kan zijn door greeploze kastjes, ingebouwde apparatuur en weinig accessoires. Hierdoor krijgt de keuken een minimalistische en luxe uitstraling. Door geen bovenkastjes te plaatsen lijkt de keuken ruimtelijker en strakker. Zo oogt de keuken nog groter dan deze in werkelijkheid is.

Luxe en comfort maken de design keuken helemaal af

Apparatuur neemt in de design keuken een belangrijke rol in. De keuken lijkt misschien minimaal, maar er zit vaak meer en luxere apparatuur in dan bij een normale keuken. Denk bijvoorbeeld aan luxe koffieapparaten, stoomovens, warmhoudlades en nog veel meer. Het belangrijkste is dat deze een bepaalde luxe en comfort verschaffen waardoor u voorzien bent van alle gemakken.

Materialen en kleuren

Materialen in design keukens hebben vaak een luxe en strakke uitstraling door het gebruik van marmer, composiet of glas. Ook ziet u in design keukens vaak hoogglans terugkomen. Dit draagt bij aan de strakke look en is bovendien makkelijk schoon te maken. Wit en zwart zijn kleuren die graag worden gebruikt bij design keukens omdat deze een moderne uitstraling hebben. Maar ook felle kleuren zien we als accentkleur terug.

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Terug
Sluiten