Greeploze keukens

Greeploze keukens vormen de basis van de moderne keukenstijl. Door het ontbreken van keukengrepen straalt een greeploze keuken rust en minimalisme uit waardoor tegelijkertijd het ruimtelijke gevoel wordt benadrukt. Ondanks de strakke look biedt dit type keuken volop mogelijkheden om het geheel een unieke en persoonlijke touch te geven. Lees verder en ontdek wat een greeploze keuken typeert.

Grote of kleine ruimte: greeploos kan altijd

Greeploze keukens zorgen voor een rustig en overzichtelijk aanzien. Wanneer u van de moderne stijl houdt en over een kleine ruimte beschikt, is dit type keuken dan ook zeker aan te raden. Hiermee voorkomt u dat uw keuken druk en rommelig oogt. Ook in een grote ruimte komen greeploze kastdeuren goed tot hun recht. Denk maar eens aan een modern, greeploos kookeiland. Door het greeploze karakter gaat deze helemaal in de ruimte op.

Greeploos of semi-greeploos?

Om greeploze kasten gemakkelijk te kunnen openen, zijn deze vaak voorzien van de tip-on techniek. Dit wil zeggen dat de kastdeur automatisch opent wanneer u er zachtjes tegenaan duwt. Vervolgens sluit deze rustig en geruisloos dankzij de softclose techniek. Is een greeploze keuken niet helemaal uw ding, maar wilt u toch een keuken met een strak en modern uiterlijk? Overweeg dan om een semigreeploze keuken te kiezen. Hierbij zijn de kastdeuren voorzien van een platte, strakke en bijna onzichtbare greep bovenop de deur. Zo profiteert u van beide voordelen: greeploos en gebruiksgemak.

Hoe ziet uw ideale greeploze keuken eruit?

Wilt u uw greeploze keuken direct in het oog laten springen? Dan zijn er verschillende manieren waarop u dit kunt doen. Wat dacht u bijvoorbeeld van hoogglans? Hoogglans stimuleert het luxueuze uiterlijk en laat uw keuken vaak groter lijken. Let er wel op dat vette vingers op hoogglans sneller zichtbaar zijn dan wanneer u kiest voor matte keukenkastjes. Om de greeploze look helemaal af te maken, kunt u ook kiezen voor greeploze keukenapparaten. Dankzij moderne technologieën kunnen deze tegenwoordig zeer eenvoudig geopend en gesloten worden. Wilt u meer weten over de kenmerken van greeploze keukens? Kom dan langs in één van onze winkels voor persoonlijk advies.

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Terug
Sluiten