Hoogglans keukens

Hoogglans keukens kenmerken zich door hun strakke, minimalistische inrichting en luxueuze look. Wanneer u een moderne stijl in uw keuken wilt doorvoeren, bent u bij een hoogglans keuken dan ook zeker aan het juiste adres! We vertellen u graag meer over de kenmerken en mogelijkheden van deze luxe keukenstijl.

Moderne materialen

Werkbladen van glas en graniet zijn graag gezien in hoogglans keukens. Vaak worden deze moderne materialen gecombineerd met kleuren zoals wit, grijs en zwart. Een hoogglans keuken kenmerkt zich echter niet alleen door het gebruik van moderne materialen, ook moderne keukenapparatuur speelt een belangrijke rol. Denk hierbij aan een kokend waterkraan, een stoomoven en een inbouw koffiemachine: de apparatuur mag gezien worden!

Hoogglans en greeploos

Hoogglans keukens zijn strak en stijlvol. Om de ultieme strakke uitstraling te creëren, kunt u kiezen voor greeploze fronten uitgevoerd in hoogglans. Hiermee zet u direct een minimalistische basis voor uw gehele keuken. Toch is een hoogglans keuken niet vanzelfsprekend greeploos. Wanneer u een wat speelser effect wilt creëren is dit type keuken ook goed te combineren met keukengrepen. Bovendien behoren platte grepen van bijvoorbeeld RVS ook tot de mogelijkheden. Deze passen dankzij hun strakke look perfect in een hoogglans keuken.

Durf te combineren

In de meeste hoogglans keukens staan neutrale kleuren en moderne materialen centraal. Dit wil echter niet zeggen dat dit de enige mogelijkheden zijn in deze keukenstijl. Integendeel, een hoogglans keuken leent zich ook goed voor unieke combinaties, zoals hout in combinatie met wit hoogglans, zwart hoogglans met een RVS werkblad of het gebruik van een felle contrastkleur, zoals rood, geel of hardblauw. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die deze keukenstijl te bieden heeft? Breng dan een bezoek aan één van onze winkels en laat u vrijblijvend adviseren door onze deskundige adviseurs.

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Terug
Sluiten