Hoogglans keukens

Een hoogglans keuken is voorzien van een moderne en strakke uitstraling. Een keuken in hoogglans is erg minimalistisch: onnodige franje ontbreekt in deze keukenstijl. De hoogglans afwerking laat de ruimte bovendien optisch groter lijken door de weerspiegeling van het materiaal. Een matte keuken is het tegenovergestelde van de hoogglans keuken en heeft weer zijn eigen unieke, stoere uitstraling. Het is geheel aan u voor welke variant u gaat. Meer weten over de chique keuken in hoogglans? Bekijk hieronder dan een aantal voorbeelden.

Hoogglans keukens in verschillende kleuren

Witte hoogglans keuken

Een hoogglans witte keuken is tijdloos en goed te combineren met andere kleuren en materialen. De witte glans keuken is perfect om een ruimte nog groter te laten lijken dankzij de kleur en afwerking. Met een hoogglans keuken in het wit geniet u van een ontzettend strakke en open uitstraling. Een keuken in hoogglans wit en greeploos design worden vaak met elkaar gecombineerd, zodat uw keuken haast uit een geheel lijkt te bestaan.

Zwarte hoogglans keuken

Wanneer u op zoek bent naar een keuken die de aandacht naar zich toetrekt, is de hoogglans keuken in het zwart een geschikte optie. Deze zwarte glans keuken heeft een zeer stoere uitstraling. Door de combinatie van de bijzondere kleur en afwerking laat de keuken in hoogglans zwart de ruimte eveneens wat groter lijken dan bijvoorbeeld een mat zwarte keuken.

Grijze hoogglans keuken

Met de hoogglans grijze keuken kiest u voor de gulden middenweg wanneer u zwart en wit net wat te heftig vindt. Een voordeel van de hoogglans keuken in het grijs is dat deze in ontzettend veel verschillende tinten grijs verkrijgbaar is. Met een grijze glans keuken kunt u dus nog alle kanten op en verschillende uitstralingen creëren.
 

Verschillende hoogglans onderdelen in de keuken

De hoogglans uitvoering kunt u in verschillende elementen van uw keuken terug laten komen. We zetten ze hieronder kort voor u op een rijtje.

Hoogglans keukenkastjes

De keukenkast in hoogglans is bepalend voor deze keukenstijl. Door hoogglans keukendeurtjes aan de kastjes toe te voegen, is het grootste gedeelte van de keuken direct voorzien van een strakke, glanzende uitstraling. Met name de keukenkasten in wit hoogglans zijn een populair element. Dit kan dan variëren van een witte bovenkast in de keuken van hoogglans wit tot losse keukenkasten in hoogglans wit. Varieer eventueel nog met een werkblad in een andere kleur of materiaal, of behoud een mooie eenheid door voor een werkblad in hoogglans wit te gaan.

Kookeiland in hoogglans

Door een glans kookeiland aan de keuken toe te voegen, zorgt u voor extra werk- en opbergruimte. Daarnaast kan een glans eiland in de keuken ook een gezellige plek creëren om samen bij te praten of te borrelen. Een keukeneiland in hoogglans is een prachtig verlengstuk van de basis hoogglans keuken. Ga bijvoorbeeld voor een kookeiland in hoogglans wit wanneer de rest van uw keuken ook deze kleur heeft om een mooie eenheid te creëren.

Hoogglans keukenblad

Een aanrechtblad in hoogglans is de kers op de taart in uw hoogglans keuken. Het hoogglans werkblad maakt de moderne stijl helemaal af. Het hoogglans aanrechtblad is bovendien verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat u het perfect laat aansluiten of juist contrasteren met de rest van uw keuken. 

Onderhoud hoogglans keuken

Met een prachtige hoogglans keuken geniet u van een moderne en chique uitstraling. Door de bijzondere afwerking vraagt een hoogglans keuken om wat meer onderhoud dan andere keukens. Dit komt omdat vlekken en krasjes sneller zichtbaar zijn op een glad oppervlak. Het schoonmaken van een hoogglans keuken is echter geen moeilijk karwei. Om uw hoogglans keuken goed te reinigen haalt u er simpelweg vaak een vochtige doek overheen. Het is belangrijk om deze daarna ook nog even met een droge doek af te nemen. Voor optimaal onderhoud raden wij de schoonmaakproducten van Clean Pro aan. Op die manier behoudt uw keuken zijn prachtige glans.

Meer weten? Plan een afspraak bij Tulp Keukens

Wilt u meer weten over de keuken in hoogglans? Maak dan eenvoudig een (online) afspraak met een van de adviseurs van Tulp Keukens. Zij beantwoorden met plezier al uw vragen en helpen u om de hoogglans keuken van uw dromen te realiseren.

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Keukens
Terug
Sluiten