Houten keuken

Hout

Ontdek de mogelijkheden met hout

Meer weten over onze andere materialen?

Marmer  -  Graniet  -  Keramiek  -  Composiet  -  Fenix  -  Hout  -  Beton

Hout in de keuken

Met een houten keuken kunt u werkelijk alle kanten op. Verschillende keukenstijlen combineert u gemakkelijk met een houten design. Eén ding is in ieder geval zeker: hout zorgt voor een warme, knusse uitstraling in iedere keuken. Aan u de keuze welke twist u aan het design geeft. Bij Tulp Keukens vindt u een uitgebreid overzicht met diverse houten keukens, hier kunt u veel inspiratie opdoen. Met de talloze mogelijkheden ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer. Lees daarom hier verder voor leuke ideeën, handige tips en inspiratie.

De mogelijkheden met houten keukens

Hout kan op verschillende manier verwerkt worden in het design van uw keuken. Allereerst is het belangrijk om te bedenken in hoeverre u hout wilt integreren in het design en hoe sterk dit materiaal naar voren moet komen. Een houten keukenblad, bijvoorbeeld, zorgt voor een subtiel effect. Ook houten accessoires, zoals opbergplanken of -kasten, en houten meubelen behoren tot de mogelijkheden in de keuken. Vanzelfsprekend wordt het effect sterker als u meerdere houten elementen in de keuken verwerkt. Wilt u het effect van hout sterk naar voren laten komen? Dan zijn houten keukenfronten of een houten achterwand goede opties. Hierbij is het houten design meer aanwezig en wordt het warme effect sterker. Tot slot bestaat er ook de mogelijkheid om een houten vloer in de keuken te plaatsen.

Hout in diverse keukenstijlen

Een van de grote voordelen van hout is dat het een makkelijk te combineren materiaal is. Allereerst kunt u verschillende soorten hout met elkaar combineren voor een speels effect. Diverse houtsoorten, kleurtinten en nerven zorgen voor afwisseling in het design. Daarnaast is hout ook goed te combineren met andere materialen. Wit en hout zijn een klassieke combinatie die altijd goed uit de verf komt. Ook met andere kleuren of materialen, zoals staal en ijzer, komen houten elementen nog steeds goed tot hun recht. Op deze manier is het eenvoudig om hout te integreren in bijvoorbeeld een modern, industrieel of landelijke keukenstijl. Met een houten keuken bent u dus vrij in de keuze voor een keukenstijl die geheel bij uw smaak past.

Ontwerp uw houten keuken

U kunt een houten keuken natuurlijk op vele manieren vormgeven. Tulp Keukens heeft een 3D-ontwerper waarmee u zelf digitaal een keuken kunt ontwerpen. Hierdoor richt u de keuken geheel in op uw manier en integreert u de elementen, keukenapparatuur en stijl die u mooi vindt in het design. Uiteraard kunt u ook de verkoopadviseur een keuken laten samenstellen, naar aanleiding van uw eigen wensen.

Keukenadviseur Tulp Keukens

Bekijk en voel de natuurlijke materialen van Tulp Keukens

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze natuurlijke materialen? Onze adviseurs laten u graag de verschillende materialen zien en voelen. Zo krijgt u een goed beeld bij de uitstraling van het materiaal in een keukensetting. Wij raden u aan van tevoren een afspraak te maken, zodat u verzekerd bent van professioneel advies. De koffie staat dan bovendien voor u klaar.

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Terug
Sluiten