T.E.A.B.

Cupido: de moderne keuken

Cupido is een prachtig voorbeeld van een moderne keuken: strakke vormen worden gecombineerd met de nieuwste inbouwapparatuur waarbij ergonomie hoog in het vaandel staat. De minimalistische uitstraling zorgt voor een ruimtelijk gevoel waardoor de keuken in iedere ruimte goed tot zijn recht komt. Opvallend is daarnaast de bijpassende hoogglans lak. Dit geeft Cupido een extra speciale uitstraling waardoor de keuken direct in het oog springt. Benieuwd of deze keuken aan jouw wensen voldoet? Kom dan langs om Cupido te bekijken.

Lees alles in het gratis keukenmagazine

Keukenwens #12

Optimaal gebruik maken van mijn ruimte

Trendsettende vormgeving

1. Kleur- en materiaalgebruik

Het vier centimeter dikke granieten aanrechtblad is een ware eyecatcher en zorgt direct voor een luxe uitstraling. Graniet is sterk en duurzaam materiaal en daarnaast erg hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. De luxe uitstraling van het graniet wordt versterkt door de design kraan met hoge uitloop, de verzonken grepen en de crèmekleurige hoogglans fronten met acryl coating. Dankzij deze coating zijn de keukendeuren zeer gemakkelijk schoon te maken en schoon te houden. Zo wordt de moderne uitstraling van Cupido telkens gecombineerd met ultiem gebruiksgemak.

Ruim assortiment aan Nederlandse merken

2. Apparatuur

Cupido beschikt over moderne, gebruiksvriendelijke inbouwapparatuur. De combi Novy inductie met verzonken afzuigunit in het werkblad is hier een mooi voorbeeld van. Deze inductiekookplaat geeft je de mogelijkheid de afzuigunit direct vanaf de kookplaat te bedienen en zorgt hierdoor voor extra comfort tijdens het koken. Daarnaast bevat de keuken een inbouw vaatwasser en een inbouwkoelkast die beide geheel in de keuken opgaan.

Wat deze keuken zo bijzonder maakt

3. Unieke eigenschappen

Een keuken dient functioneel te zijn en daarnaast aan te sluiten op jouw wensen, zowel qua uitstraling als qua gebruiksgemak. Het materiaal van Cupido is daarom net als alle apparatuur met de grootste zorg uitgezocht om zo een hoog gebruiksgemak te garanderen. Cupido laat je genieten van onderhoudsvriendelijke oppervlakken en vooruitstrevende technologieën.

Voor elk budget is er een Tulp keuken op maat

Bereken de prijs van jouw maatkeuken

  • Bepaal je opstelling
  • Stel je maatkeuken samen
  • Ontvang de totaalprijs

Start de budgetplanner