T.E.A.B.

Cyrano

Cyrano is een echte klassieke schoonheid. De keuken heeft een rechte vorm, is geĆÆnspireerd door het verleden en voorzien van hedendaags gebruiksgemak. Dankzij de sierlijke afwerkingen, de mooie natuurlijke materialen en bijpassende accessoires straalt Cyrano elegantie uit. Het is een warme en sfeervolle keuken die het ook toelaat om naast lekker koken op je gemak de krant of een goed boek te lezen. Wil jij deze prachtige keuken bewonderen? Kom dan een kijkje nemen in onze winkel.

Lees alles in het gratis keukenmagazine

Keukenwens #10

Gebruik van natuurlijke materialen

Trendsettende vormgeving

1. Kleur- en materiaalgebruik

Cyrano is een in ivoor gespoten keuken met massief eiken front. Het donkere vier centimeter dikke composieten werkblad steekt mooi af tegen de lichte ivoorkleur en is voorzien van een waterkering en smetplinten. Hierdoor voorkom je dat de muur tijdens het koken snel vies wordt, omdat de plint het meeste vuil opvangt. De stijlvolle krans- en lichtlijsten en de prachtige schouw dragen bij aan de klassieke uitstraling en zijn in verstek gespoten. Ook glas mag bij Cyrano niet ontbreken. We zien dit materiaal dan ook terugkomen in de kasten boven het werkblad. De binnenzijden van deze kasten zijn van fineer en in kleur gespoten.

Ruim assortiment aan Nederlandse merken

2. Apparatuur

Een prachtige toevoeging wat betreft apparatuur is de Boretti oven. Deze klassieke blikvanger past buitengewoon goed bij de algehele uitstraling en is daarnaast zeer prettig om mee te werken. Boven de oven bevindt zich de vierpits gaskookplaat met ingebouwde afzuiging. De vaatwasser en koelkast zijn dankzij de eikenhouten fronten mooi weggewerkt en zorgen dat de klassieke uitstraling niet verstoord wordt. Dit alles maakt Cyrano een keuken die beschikt over het gewenste comfort.

Wat deze keuken zo bijzonder maakt

3. Unieke eigenschappen

Cyrano is een perfect afgewerkte keuken met een uitermate sfeervolle uitstraling. Wat deze keuken extra laat opvallen, is de combinatie van lichte en donkere kleuren. Dit zorgt voor een mooi contrast in de keuken. Een ander opvallend element is de composieten Butler sink: een speciale spoelbak die past bij de klassieke stijl. De sfeer, gebruiksvriendelijke apparatuur en de ruimte maken Cyrano tot een keuken waar iedereen met veel plezier in kookt.

Voor elk budget is er een Tulp keuken op maat

Bereken de prijs van jouw maatkeuken

  • Bepaal je opstelling
  • Stel je maatkeuken samen
  • Ontvang de totaalprijs

Start de budgetplanner