T.E.A.B.

Domino 2: rechte en moderne keuken

Domino is een neutrale, rechte keuken met een modern uiterlijk. De keuken is compact en hierdoor ook geschikt voor de kleinere ruimtes. De keukenopstelling van Domino zorgt voor voldoende werkruimte en dankzij de inbouwapparatuur en slimme kastindeling wordt alle ruimte maximaal benut. Naast praktisch qua indeling is Domino ook praktisch qua uitstraling. De witte kleur maakt de keuken namelijk een tijdloos geheel dat goed te combineren is met de gehele inrichting van je huis. Benieuwd? Kom dan langs om de keuken te bekijken.

Lees alles in het gratis keukenmagazine

Keukenwens #12

Optimaal gebruik maken van mijn ruimte

Trendsettende vormgeving

1. Kleur- en materiaalgebruik

Domino is uitgevoerd in helder wit, een lichte kleur waaraan de keuken de neutrale uitstraling te danken heeft. Opvallend is dat de vaatwasser en ladekast rechts van de keuken een houtstructuur hebben. Hout komt helemaal tot zijn recht in een lichte omgeving en past goed bij de witte kleur. De gehele keuken is gemaakt van stevig materiaal, is gemakkelijk in onderhoud en verzekert je bovendien van jarenlang kookplezier.

Ruim assortiment aan Nederlandse merken

2. Apparatuur

Domino is voorzien van degelijke Pelgrim apparatuur. Bij deze keuken ligt de nadruk daarom op gebruiksvriendelijke, functionele en mooie apparaten die je kookplezier vergroten. De keuken beschikt over een inbouwoven, een inductiekookplaat met daarboven een moderne afzuigkap en daarnaast een keurig weggewerkte koelkast en vaatwasser. Om het moderne uiterlijk te versterken, is er gekozen voor een RVS spoelbak met een luxueuze kraan met hoge uitloop. Alle apparatuur sluit mooi aan bij het moderne karakter en daarnaast het gebruiksgemak van de keuken.

Wat deze keuken zo bijzonder maakt

3. Unieke eigenschappen

Het moderne uiterlijk heeft Domino te danken aan de strakke vormen, de platte keukengrepen en daarnaast de moderne apparatuur. Domino is echter niet zomaar een moderne keuken. De keuken beschikt over een houtstructuur waar de vaatwasser en een ladekast in zijn ingebouwd. Deze houtkleur gecombineerd met het wit geeft de keuken een frisse en unieke uitstraling. De stevige materialen en moderne apparatuur maken dat Domino een keuken is waar functionaliteit centraal staat. Dit is al vanaf het allereerste moment merkbaar.

Voor elk budget is er een Tulp keuken op maat

Bereken de prijs van jouw maatkeuken

  • Bepaal je opstelling
  • Stel je maatkeuken samen
  • Ontvang de totaalprijs

Start de budgetplanner