T.E.A.B.

Domino

Een toegankelijke eilandkeuken met exclusieve uitstraling, dat is Domino. Het bijzondere aan deze eilandkeuken is dat Domino dankzij de in de muur ingebouwde kasten en apparatuur zowel voor de kleine als grote keuken geschikt is. Domino oogt dankzij haar strakke vormen en minimalistische inrichting erg rustig en ruimtelijk en biedt de ultieme kans om de keuken als leefruimte te benutten. Is koken in gezelschap of even relaxen aan de bar iets voor jou? Kom dan bij ons langs om deze keuken te bekijken.

Lees alles in het gratis keukenmagazine

Keukenwens #3

Zelf mijn unieke kleur kiezen

Trendsettende vormgeving

1. Kleur- en materiaalgebruik

Domino is uitgevoerd in helder wit kunststof wat direct een rustige uitstraling met zich meebrengt. De greeploze kasten met metalen greeplijst bewaren deze rust en geven daarnaast een modern tintje aan het geheel. De kleur van de achterwand is zelf te bepalen: kies je voor een natuurlijke kleur of maak je het wat speelser met een contrastkleur? Het twee centimeter dikke kunststof werkblad maakt dankzij deze subtiele dikte de keuken tot één geheel. Hierbij staat een moderne, maar minimalistische inrichting centraal, oftewel less is more.

Ruim assortiment aan Nederlandse merken

2. Apparatuur

Domino is voorzien van een moderne eiland afzuigkap met daaronder een stoer vierpits RVS gasstel. De compacte en grote oven zijn direct achter het fornuis in de achterwand ingebouwd. Zo plaats je met slechts een kleine lichaamsbeweging je maaltijd vanaf het fornuis in de oven. Andere apparatuur waarover Domino beschikt, zijn een koelkast die ook in de achterwand is ingebouwd en een vaatwasser. Alle apparatuur is dankzij de ergonomische inrichting altijd binnen handbereik.

Wat deze keuken zo bijzonder maakt

3. Unieke eigenschappen

Het bijzondere aan deze keuken is dat dankzij enkele simpele strakke elementen zoals de RVS spoelbak, de metalen greeplijsten en de afzuigkap een moderne stijl wordt gecreëerd. Daarnaast zorgen de in de muur weggewerkte kasten en apparatuur ervoor dat Domino een ruimtebesparende eilandkeuken is die tegelijkertijd over voldoende werk- en opbergruimte beschikt. Praktisch en stijlvol zijn dan ook gepaste eigenschappen voor deze keuken.

Voor elk budget is er een Tulp keuken op maat

Bereken de prijs van jouw maatkeuken

  • Bepaal je opstelling
  • Stel je maatkeuken samen
  • Ontvang de totaalprijs

Start de budgetplanner