T.E.A.B.

Eclipse Bolide

Eclipse Bolide is een keuken waar design samengaat met een warme, sfeervolle uitstraling. De combinatie van leliewit en geborsteld leem is erg bijzonder en zorgt voor een buitengewoon mooi kleurcontrast. Ook het verhoogde bargedeelte versterkt de contrasten in deze keuken en creëert tevens een plek waar vrienden of familieleden gezellig plaats kunnen nemen tijdens het koken. Eclipse Bolide straalt dankzij de strakke vormen veel rust uit. De keuken komt dan ook het beste tot zijn recht wanneer er niet te veel accessoires of andere spullen zichtbaar zijn. Is Eclipse Bolide iets voor jou? Kom dan snel langs om de keuken te bekijken.

Lees alles in het gratis keukenmagazine

Keukenwens #10

Gebruik van natuurlijke materialen

Trendsettende vormgeving

1. Kleur- en materiaalgebruik

Eclipse Bolide is uitgevoerd in twee verschillende kleuren en drie soorten materialen. Het keukenblok is gemaakt van MDF en is in leliewit hoogglans gespoten. Het twee centimeter dikke werkblad heeft dezelfde kleur als de keuken en is net als de spoelbak gemaakt van composiet. Hierdoor sluiten beiden perfect aan bij de strakke design sfeer. De leliewitte keuken wordt onderbroken door het fineerhouten op maat gemaakte bar-element dat is uitgevoerd in geborsteld leem. De kastenwand achter de keuken is hier ook van gemaakt. De verschillende soorten kleuren en materialen maken deze design keuken een sfeervolle ruimte om in te koken.

Ruim assortiment aan Nederlandse merken

2. Apparatuur

Om de rust te bewaren, wordt de apparatuur in een design keuken vaak weggewerkt. Bij Eclipse Bolide is dit het geval bij de vaatwasser en koelvriescombinatie. Daarnaast beschikt de keuken over een vijfpits gaskookplaat met daarboven een moderne eilandafzuigkap en een stoomoven op hoogte. Tot slot is de keukenkraan voorzien van een perlator waardoor er extra lucht aan het water wordt toegevoegd. Dit zorgt voor meer comfort en vermindert het waterverbruik. De apparatuur van deze keuken is van topkwaliteit en draagt bij aan ontspannen kookmomenten.

Wat deze keuken zo bijzonder maakt

3. Unieke eigenschappen

Het maatwerk bar-element bezorgt Eclipse Bolide in één oogopslag een unieke uitstraling. De houtkleur straalt warmte uit en past hierdoor goed bij het wat koelere hoogglans keukenblok. Om de keuken zijn rustige uitstraling te laten behouden, is Eclipse Bolide voorzien van extra brede laden van 120 centimeter waar alle keukenspullen in kunnen worden opgeborgen. De laden zijn greeploos en rondom voorzien van vormwanden. Eclipse Bolide is een strakke design keuken waar functionaliteit gecombineerd wordt met een prachtige en unieke uitstraling.

Voor elk budget is er een Tulp keuken op maat

Bereken de prijs van jouw maatkeuken

  • Bepaal je opstelling
  • Stel je maatkeuken samen
  • Ontvang de totaalprijs

Start de budgetplanner