T.E.A.B.

Eclipse Domino

Eclipse Domino is een moderne rechte keuken met tijdloze uitstraling. De natuurlijke, grijze kleur wordt gecombineerd met uitdagende elementen zoals hippe handvaten en een werkblad met een stenen look. Zo wordt er op simpele wijze een moderne draai aan deze keuken gegeven. Eclipse Domino is daarnaast erg praktisch ingericht en uitgerust met gebruiksvriendelijke kookapparatuur die je helpt hebt om lekkere gerechten op tafel te kunnen zetten. Wil jij deze keuken in jouw huis? Kom dan bij ons langs om Eclipse Domino te bekijken.

Lees alles in het gratis keukenmagazine

Keukenwens #10

Gebruik van natuurlijke materialen

Trendsettende vormgeving

1. Kleur- en materiaalgebruik

Het gebruik van natuurlijke kleuren staat bij Eclipse Domino centraal. De keuken is uitgevoerd in MDF dat in eigen kleur is gespoten en voorzien is van een metallic finish. Het optionele, dikke en moderne wandschap aan de zijkant is gemaakt van kunststof en heeft een mooie, natuurlijke houtkleur die de keuken een warme uitstraling geeft. De kastwand is tevens onzichtbaar bevestigd, voorzien van ingebouwde verlichting en een ware toevoeging wat betreft opbergruimte. Ook het 3,2 centimeter dikke aanrechtblad is van kunststof, maar dankzij de waarheidsgetrouwe stenen look zie je dit er niet aan af.

Ruim assortiment aan Nederlandse merken

2. Apparatuur

De moderne in verstek gespoten schouw met onzichtbare afzuigunit is een prachtig en opvallend element in de keuken. Kookgeuren worden hierdoor direct vanaf de ruime vierpits inductie weggezogen. Daarnaast is Eclipse Domino ook van andere praktische apparatuur voorzien, zoals een koelkast, vriezer met vier laden en een in de muur ingebouwde oven. Zowel de koelkast als de vaatwasser hebben hetzelfde front als de kasten ernaast wat de strakke en rustige uitstraling van de keuken ten goede komt.

Wat deze keuken zo bijzonder maakt

3. Unieke eigenschappen

Een praktische en tijdloze keuken die zowel qua kwaliteit als vormgeving jarenlang meegaat, dat is Eclipse Domino. De keuken is van alle gemakken voorzien waardoor prettig koken is gegarandeerd. Bovendien is Eclipse Domino erg voordelig geprijsd wat de keuken nog aantrekkelijker maakt.

Voor elk budget is er een Tulp keuken op maat

Bereken de prijs van jouw maatkeuken

  • Bepaal je opstelling
  • Stel je maatkeuken samen
  • Ontvang de totaalprijs

Start de budgetplanner