T.E.A.B.

Eclipse Kedron

Eclipse Kedron bevat alle eigenschappen van een echte designkeuken: een strakke vormgeving met perfecte afwerkingen, vlak keukenfront, ruimtelijke sfeer en het gebruik van hoogglans. Doordat er met twee verschillende materialen wordt gewerkt, heeft Eclipse Kedron een extra bijzondere uitstraling die direct in het oog springt. De keuken is daarnaast erg onderhoudsvriendelijk en biedt veel werkruimte, zodat je lekker je eigen gang kunt gaan in de keuken. Is deze design keuken iets voor jou? Kom dan bij ons langs om Eclipse Kedron te bekijken.

Lees alles in het gratis keukenmagazine

Keukenwens #10

Gebruik van natuurlijke materialen

Trendsettende vormgeving

1. Kleur- en materiaalgebruik

De MDF-ladekasten onder het werkblad zijn hoogglans gepolitoerd in eigen kleur. Dankzij de glanzende laag zijn de kasten extra beschermd en daarnaast erg gemakkelijk schoon te maken. De ingebouwde kastenwand is afgewerkt met fineer en is in Sahara gebeitst. Deze kastenwand valt net als de afzuigunit mooi in de koof die bovenin zichtbaar is. Deze koof is optioneel, maar zeker een toevoeging voor de ruimte en de unieke design uitstraling. De gehele keuken kan op maat gemaakt worden en is daarom voor verschillende ruimtes geschikt.

Ruim assortiment aan Nederlandse merken

2. Apparatuur

De apparatuur in een design keuken is erg van belang. Eclipse Kedron beschikt daarom over de modernste keukenapparatuur waardoor deze keuken van alle gemakken is voorzien. Opvallend hierbij is allereerst de robuuste vijfpits gas op glas kookplaat met de witte plafond-afzuigunit. Deze afzuigunit valt net als de kastenwand in de koof. Daarnaast bevat de keuken een combi-oven op hoogte, een koelkast nis 178 met groot vriesvak en een mooi weggewerkte vaatwasser. Alle apparatuur sluit perfect aan bij de moderne stijl en laat je culinair genieten.

Wat deze keuken zo bijzonder maakt

3. Unieke eigenschappen

Eclipse Kedron is een echte design keuken met een innovatieve uitstraling. De met fineer afgewerkte kastenwand en de koof maken de keuken opvallend en uniek. Naast deze moderne uitstraling wordt Eclipse Kedron ook gekenmerkt door zijn functionaliteit. De keuken is ruim opgezet en bevat tot wel 180 centimeter brede laden met binnenliggende besteklades. Tot slot garanderen de duurzame materialen een lange levensduur waardoor je jarenlang met veel plezier in deze keuken kunt koken.

Voor elk budget is er een Tulp keuken op maat

Bereken de prijs van jouw maatkeuken

  • Bepaal je opstelling
  • Stel je maatkeuken samen
  • Ontvang de totaalprijs

Start de budgetplanner