T.E.A.B.

Eclipse Sweden

Eclipse Sweden is een mooi voorbeeld van een keuken waar modern en speels samengaan. Het combineert de strakke vormen van een moderne keuken met speelse effecten zoals het gebruik van verschillende materialen en een contrastkleur. De moderne apparatuur en bijpassende accessoires maken het plaatje vervolgens helemaal compleet. Dit maakt Eclipse Sweden tot een sfeervolle keuken waar je jezelf direct in thuis voelt. Wil je deze sfeer zelf proeven? Kom dan langs om de keuken te bekijken.

Lees alles in het gratis keukenmagazine

Keukenwens #3

Zelf mijn unieke kleur kiezen

Trendsettende vormgeving

1. Kleur- en materiaalgebruik

Opvallend aan deze keuken is allereerst het vrolijke kleurgebruik. Door de combinatie van een zelf te bepalen hoofd- en speciale contrastkleur ontstaat er een speelse en sfeervolle keuken. De keukenkastjes en -lades zijn hoogglans gepolitoerd in eigen kleur. Dit bevordert samen met het twee centimeter dikke composieten werkblad dat voorzien is van een strakke RVS-spoelbak de moderne en luxe uitstraling. Het massief eiken front dat in nature white gebeitst is, geeft vervolgens een bijzonder warme uitstraling aan het geheel.

Ruim assortiment aan Nederlandse merken

2. Apparatuur

De apparatuur van Eclipse Sweden is geheel in lijn met de moderne uitstraling. Opmerkelijk is de design eiland afzuigkap met daaronder een flex-inductiekookplaat. Daarnaast beschikt de keuken over een stoomoven en koffiezetapparaat op hoogte, een vaatwasser met doorlopend front en een koelkast en vriezer, beide nis 178. De gebruiksvriendelijke apparatuur van Eclipse Sweden is van de nieuwste technieken voorzien en geeft kookcomfort een enorme boost.

Wat deze keuken zo bijzonder maakt

3. Unieke eigenschappen

De contrasten in kleur en materiaal maken Eclipse Sweden een bijzondere en unieke keuken. Doordat je zelf de kleuren bepaalt, kun je de keuken mooi laten aansluiten bij de rest van je interieur. Daarnaast is deze keuken dankzij de op maat gemaakte open kastenwand, hoge inbouwkasten en vele lades voorzien van veel opbergruimte. Dit alles maakt Eclipse Sweden een heerlijke keuken om in te koken.

Voor elk budget is er een Tulp keuken op maat

Bereken de prijs van jouw maatkeuken

  • Bepaal je opstelling
  • Stel je maatkeuken samen
  • Ontvang de totaalprijs

Start de budgetplanner