T.E.A.B.

Eclipse

Een praktische, rustige en ruim opgezette keuken, dat is Eclipse. Dankzij haar neutrale kleur is Eclipse goed te combineren met de rest van het interieur. De rechte vormen en de extra brede lades en kasten versterken het ruimtelijke effect. Daarnaast zorgen deze lades en kasten voor voldoende ruimte om al je pannen, servies en andere keukenbenodigdheden op te bergen. De rustige uitstraling, de topapparatuur en de ruimte zorgen dat je in deze keuken op je gemak de heerlijkste maaltijden kunt bereiden. Is dit iets voor jou? Kom dan snel langs om Eclipse te bekijken.

Lees alles in het gratis keukenmagazine

Keukenwens #7

Slimme oplossingen

Trendsettende vormgeving

1. Kleur- en materiaalgebruik

Eclipse is geheel uitgevoerd in mat gespoten xeroxgrijs, een erg populaire kleur vanwege de rustige en frisse uitstraling. Bovendien is het de perfecte kleur om te combineren met andere kleuren waardoor je de keuken de uitstraling kunt geven die jij wilt. Eclipse is voorzien van een vier centimeter dik granieten werkblad. Graniet is een sterk materiaal en daardoor hitte- en stootbestendig en bestand tegen krassen. Daarnaast is het ook zeer gemakkelijk te onderhouden en erg hygiënisch. In het werkblad is een multifunctionele spoelbak verwerkt wat zeker voor de echte hobbykoks van toegevoegde waarde is.

Ruim assortiment aan Nederlandse merken

2. Apparatuur

Omdat gebruiksgemak bij deze keuken hoog in het vaandel staat, is alle apparatuur met de grootste zorg uitgezocht. Een van de slimmigheden waarover Eclipse beschikt, is de inductiekookplaat met daarboven een ingebouwde, inschuifbare afzuigkap. Hierdoor is deze buiten het zicht wanneer er niet gekookt wordt, wat vervolgens de rustige uitstraling bevordert. Andere apparaten die niet mogen ontbreken, zijn de vaatwasser, koelkast, vriezer, de combi-oven en tot slot de compacte oven.

Wat deze keuken zo bijzonder maakt

3. Unieke eigenschappen

Een keuken waarin je geheel in rust je maaltijden kunt bereiden, dat wil toch iedereen? Eclipse maakt deze droom werkelijkheid. De rustige uitstraling gecombineerd met vele praktische elementen, zoals de 180 centimeter brede ladenblokken en bovenkasten en daarnaast de inschuifbare afzuigkap, creëren een buitengewoon prettige ruimte en sfeer om in te koken.

Voor elk budget is er een Tulp keuken op maat

Bereken de prijs van jouw maatkeuken

  • Bepaal je opstelling
  • Stel je maatkeuken samen
  • Ontvang de totaalprijs

Start de budgetplanner