T.E.A.B.

Florian

De Florian kenmerkt zich door het strakke design en zijn unieke eigenschappen. De Florian is uitgevoerd in één materiaalsoort. Het materiaal is dankzij de revolutionaire Nanotechniek krasbestendig en vingerafdrukken verdwijnen vanzelf. De ultra matte finish en de zeer lage lichtreflectie vallen direct op. Deze keuken oogt iedere dag als nieuw. Florian is verkrijgbaar in vier moderne kleuren.

Lees alles in het gratis keukenmagazine

Keukenwens #16

Keuken die tegen een stootje kan

Trendsettende vormgeving

1. Kleur- en materiaalgebruik

De Florian is uitgevoerd in één materiaalsoort. De revolutionaire Nanotechniek maakt de Florian zeer uniek. De toplaag van FENIX NTM is voorzien van een nanotechcoating die ervoor zorgt dat de keuken fluweelzacht aanvoelt en een ultra matte uitstraling heeft. Een belangrijke eigenschap van de Nanotechniek is het zelf herstellend vermogen. Vingerafdrukken zijn niet zichtbaar en kleine krassen verdwijnen door er met een droge doek overheen te wrijven.

De Florian is verkrijgbaar is vier moderne kleuren: obsidiaangrijs, agaatbeige, bornietzwart en opaalwit.Alle vier worden ze afgewerkt met een matte finish waardoor de keuken aansluit bij de nieuwste designtrends. Het materiaal is glad, watervast, vlekbesteding, hygiënisch te reinigen en het voelt niet koud aan.

Ruim assortiment aan Nederlandse merken

2. Apparatuur

Alle keukenapparatuur in deze keuken is afkomstig van ATAG: stijlvol, snel en gemakkelijk te bedienen. De keuken is voorzien van PITT cooking. Dit wil zeggen dat de kookpitten rechtstreeks verwerkt zijn in het aanrechtblad. Zo heb je altijd voldoende ruimte voor je pannen en krijgt de keuken bovendien een strakke en unieke uitstraling. Daarnaast beschikt Florian over een inbouwoven en een mooi weggewerkte koelkast waardoor de design uitstraling wordt behouden.

Wat deze keuken zo bijzonder maakt

3. Unieke eigenschappen

De combinatie van het strakke design en het unieke materiaal maken deze keuken zeer bijzonder. Het werkblad is in exact hetzelfde materiaal en kleur verkrijgbaar als de rest van de keuken.Deze keuken oogt iedere dag als nieuw door de unieke eigenschappen van FENIX NTM:

  • Zelfherstellend vermogen
  • Soft touch
  • Antibacteriële eigenschappen
  • Ultra matte uitstraling
  • Vingeradruk proof

De keuken is zeer praktisch, gebruiksvriendelijk en bevat voldoende werkruimte.Kortom, een genot naar te kijken en om in te koken.

Voor elk budget is er een Tulp keuken op maat

Bereken de prijs van jouw maatkeuken

  • Bepaal je opstelling
  • Stel je maatkeuken samen
  • Ontvang de totaalprijs

Start de budgetplanner