T.E.A.B.

Granda 2

Granda is een L-vormige hoekkeuken waarbij strakke afwerkingen worden gecombineerd met subtiele grovere elementen zoals de afzuigkap en het prachtige mat grijze aanrechtblad. Dit maakt deze keuken tot een stoer en modern geheel. Het strakke uiterlijk creëert niet alleen rust, maar ook een ruimtelijk effect. Granda is een keuken waarin je jezelf lekker kan uitleven en anderen niet snel voor de voeten loopt: een genot om in te koken. Wil je deze keuken met eigen ogen bewonderen? Kom dan langs in onze winkel.

Lees alles in het gratis keukenmagazine

Keukenwens #3

Zelf mijn unieke kleur kiezen

Trendsettende vormgeving

1. Kleur- en materiaalgebruik

In moderne keukens wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke kleuren. Het is niet verrassend dat Granda daarom wordt gekenmerkt door de kleuren wit en grijs. Granda is een in leliewit hoogglans gespoten keuken die dankzij de hoogglans zeer onderhoudsvriendelijk is. Het vier centimeter dikke mat grijze werkblad van composiet creëert een luxe uitstraling en is daarnaast krasbestendig, slijtvast en hygiënisch. Bovendien dragen de tien centimeter hoge smetplinten en de greeploze kasten ook bij aan de moderne stijl. De juiste combinatie van kleur en materiaal maakt dat deze keuken rust en ruimte uitstraalt.

Ruim assortiment aan Nederlandse merken

2. Apparatuur

De grote moderne afzuigkap met vierpits RVS gasstel valt direct op wanneer je naar deze keuken kijkt. Beiden dragen bij aan het stoere karakter van Granda wat perfect past bij de moderne stijl. Daarnaast vind je in deze keuken een combimagnetron op hoogte en een vaatwasser die mooi is weggewerkt met hetzelfde witte front als de kasten. Alle apparatuur is in lijn met de algehele uitstraling en is uitgekozen met het doel om je heerlijk te kunnen laten koken in deze keuken.

Wat deze keuken zo bijzonder maakt

3. Unieke eigenschappen

De combinatie van modern en stoer is wat Granda kenmerkt en tevens zo bijzonder maakt. Het opvallende op maat gemaakte wandrek geeft de keuken daarnaast een extra unieke uitstraling en biedt de mogelijkheid om bijpassende accessoires te tonen. Door zelf te bepalen hoeveel stoere en moderne elementen je terug wil laten komen, laat je de keuken helemaal bij jouw persoonlijke wensen aansluiten.

Voor elk budget is er een Tulp keuken op maat

Bereken de prijs van jouw maatkeuken

  • Bepaal je opstelling
  • Stel je maatkeuken samen
  • Ontvang de totaalprijs

Start de budgetplanner