T.E.A.B.

Granda

Granda is een strakke hoekkeuken waarbij de ruimtelijke sfeer centraal staat. De keuken is overzichtelijk en heeft een nette, opgeruimde uitstraling. De neutrale ijsblauwe kleur zorgt voor een rustige sfeer en de efficiënte indeling maakt dat Granda zeer gebruiksvriendelijk is en bovendien ruimtebesparend. Granda is een keuken waarbij je voldoende ruimte tot je beschikking hebt en jezelf of anderen niet snel in de weg zal staan. Wil je Granda met eigen ogen bewonderen? Kom dan langs in onze winkel.

Lees alles in het gratis keukenmagazine

Keukenwens #12

Optimaal gebruik maken van mijn ruimte

Trendsettende vormgeving

1. Kleur- en materiaalgebruik

Zowel de keuken als de achterwand zijn in ijsblauw mat gespoten. Dit maakt Granda een lichte keuken die gemakkelijk aan je interieur is aan te passen en ook bijzonder geschikt is voor ruimtes met weinig daglicht. De keuken bevat twee RVS werkbladen die dankzij de verschillen in dikte voor een subtiel hoogteverschil zorgen. Het blad dat voorzien is van een ingelaste RVS spoelbak met RVS kraan is 40 millimeter dik en het andere deel van het werkblad vier millimeter. De keuken is geheel op maat te maken en daardoor voor vrijwel iedere ruimte geschikt.

Ruim assortiment aan Nederlandse merken

2. Apparatuur

Vaak is de afzuigkap een opvallend element in de keuken. Bij Granda is hier bewust niet voor gekozen. Om de keuken één geheel te laten lijken, is er gekozen voor een ingebouwde, uitschuifbare afzuigkap. Zo gaat de afzuigkap net als de vierpits keramische kookplaat geheel in de keuken op. Verder beschikt Granda over een koelkast op hoogte met daaronder een mooi weggewerkte vaatwasser en een ingebouwde combi oven?. Door de koelkast en vaatwasser boven elkaar te plaatsen, bespaar je ruimte en daarnaast zorgt de uitschuifbare afzuigkap voor extra beschikbare kastruimte. Granda staat dan ook voor een efficiënte keukenindeling.

Wat deze keuken zo bijzonder maakt

3. Unieke eigenschappen

De zwevende ladekasten springen direct in het oog en geven de keuken een unieke en bovenal ruimtelijke uitstraling. Om het strakke karakter te doorbreken, is er gekozen voor onzichtbaar bevestigde planken waar spulletjes op kunnen worden uitgestald. Dit geeft de keuken een warme en huiselijke sfeer. Granda is een praktische en efficiënt ingerichte keuken met perfecte afwerkingen: een mooi modern plaatje.

Voor elk budget is er een Tulp keuken op maat

Bereken de prijs van jouw maatkeuken

  • Bepaal je opstelling
  • Stel je maatkeuken samen
  • Ontvang de totaalprijs

Start de budgetplanner