T.E.A.B.

Highway

Highway is een prachtige, kleurrijke en ruimtelijke keuken voor de echte design liefhebber. De keuken heeft een strakke en moderne uitstraling waarbij het gebruik van verschillende materialen wordt gecombineerd. Het hebben van een efficiënte keukenindeling en een goede werkhouding speelt bij Highway een grote rol. De keuken is hierdoor niet alleen bewonderenswaardig, maar ook nog eens buitengewoon praktisch en comfortabel. Kom snel langs om deze prachtige keuken te bewonderen.

Lees alles in het gratis keukenmagazine

Keukenwens #7

Slimme oplossingen

Trendsettende vormgeving

1. Kleur- en materiaalgebruik

De fineerhouten fronten geven de keuken dankzij hun nachtblauwe kleur een opvallende uitstraling. Omdat Tulp een eigen fabriek met lakstraat heeft, zijn alle unieke kleuren hierbij mogelijk. Wat Highway verder bijzonder maakt, is de combinatie van een composiet en kunststof werkblad die vanwege het ergonomisch belang verschillen in werkhoogte. Het kunststof werkblad is zes centimeter dik en oogt daardoor wat grover. Dit past goed bij de stoere, strakke RVS spoelbak die hierin is verwerkt en de zes centimeter stol. Het composiet werkblad is dankzij de dikte van twee centimeter wat subtieler en maakt de keuken tot een mooi geheel.

Ruim assortiment aan Nederlandse merken

2. Apparatuur

Het ergonomische aspect zien we ook terugkomen in de apparatuur van Highway. De keuken beschikt dan ook over twee ovens en een koel/vriescombinatie op hoogte. Dankzij de vijfpits inductiekookplaat heb je genoeg ruimte om je pannen kwijt te kunnen. Boven deze kookplaat hangt een strakke afzuigkap die de keuken dankzij de moderne uitstraling helemaal compleet maakt. Tot slot beschikt Highway nog over een keurig weggewerkte vaatwasser.

Wat deze keuken zo bijzonder maakt

3. Unieke eigenschappen

Highway garandeert je een praktische en ergonomische inrichting. Een goed voorbeeld hiervan is de exclusieve hoekladenkast waardoor alle loze ruimte wordt opgevuld en je alles in de keuken benut: een slimme oplossing om het je zo comfortabel mogelijk te maken. Daarnaast beschikt de keuken over veel laden om spullen in op te bergen. Kortom, een ideale keuken om in te koken.

Voor elk budget is er een Tulp keuken op maat

Bereken de prijs van jouw maatkeuken

  • Bepaal je opstelling
  • Stel je maatkeuken samen
  • Ontvang de totaalprijs

Start de budgetplanner