T.E.A.B.

Mozart

Mozart is een L-vormige keuken die wordt gekenmerkt door het gebruik van hout, glas en sierlijke details. Dit maakt Mozart dan ook tot een prachtige klassieke keuken met een elegante uitstraling. Een belangrijk onderdeel van de keuken is de moderne apparatuur, zoals het grote fornuis met twee ovens. De combinatie van de juiste moderne apparatuur met sierlijke en stijlvolle afwerkingen zorgt voor een nostalgische uitstraling met hedendaags gebruiksgemak. Wil je Mozart graag met eigen ogen bewonderen? Kom dan langs om deze keuken te bekijken.

Lees alles in het gratis keukenmagazine

Keukenwens #10

Gebruik van natuurlijke materialen

Trendsettende vormgeving

1. Kleur- en materiaalgebruik

Mozart is uitgevoerd in massief hout dat in ivoorkleur gespoten is. Deze zachte en natuurlijke kleur past perfect bij de klassieke uitstraling. Het vier centimeter dikke granieten werkblad steekt mooi af tegen de ivoorkleur en is voorzien van 1 ½ strakke RVS spoelbak: ideaal om groenten mee schoon te maken of om bijvoorbeeld de vaat voor te spoelen. Bij de vitrinekasten boven het werkblad is gekozen voor glazen deurtjes: materiaal dat het altijd goed doet in een klassieke keuken. De binnenzijden van deze kastjes zijn gefineerd en in kleur gespoten. De gekozen kleuren en materialen van Mozart zorgen samen voor een warme uitstraling.

Ruim assortiment aan Nederlandse merken

2. Apparatuur

Tegenwoordig zijn klassieke keukens vaak voorzien van de meest moderne apparatuur. Ook bij Mozart is dit het geval. Het grove fornuis met de moderne afzuigkap is een ware blikvanger. Het fornuis bevat twee ovens en is hierdoor uitermate geschikt voor de bak en braad liefhebber. Daarnaast staat het fornuis op pootjes wat goed bij de klassieke stijl past. Andere moderne apparatuur waarover de keuken beschikt, is een koel/vriescombinatie, een vaatwasser en een 2-in-1 Fusion Quooker. De vaatwasser en koel/vriescombinatie zijn mooi weggewerkt, zodat de keuken de klassieke uitstraling behoudt.

Wat deze keuken zo bijzonder maakt

3. Unieke eigenschappen

Mozart is een karakteristieke keuken die dankzij de moderne apparatuur niet alleen in een klassiek huis past, maar ook bij de moderne woonstijl aansluit. Het is een keuken waarin geleefd mag worden en die zich leent voor zichtbare keukenaccessoires. Dit maakt Mozart daarom een gezellige en toegankelijke keuken waarin het nostalgische gevoel van vroeger gecombineerd wordt met het comfort en de luxe van vandaag.

Voor elk budget is er een Tulp keuken op maat

Bereken de prijs van jouw maatkeuken

  • Bepaal je opstelling
  • Stel je maatkeuken samen
  • Ontvang de totaalprijs

Start de budgetplanner