T.E.A.B.

Sirius

Sirius is een echte design keuken die gekenmerkt wordt door extra luxe en comfort. Dankzij de strakke vormen en de minimalistische uitstraling wordt er een ruimtelijke sfeer gecreëerd. Daarnaast zorgen de moderne apparaten ervoor dat de keuken er naast ruimtelijk en luxueus ook erg innovatief uitziet. Sirius heeft een tijdloos karakter en is uitgevoerd in zeer kwalitatieve en betrouwbare materialen. Dit maakt koken iedere dag weer een genot. Benieuwd naar deze keuken? Kom dan langs om Sirius te bekijken.

Lees alles in het gratis keukenmagazine

Keukenwens #7

Slimme oplossingen

Trendsettende vormgeving

1. Kleur- en materiaalgebruik

De matte ebbenzwarte kleur waarin Sirius uitgevoerd is, zorgt samen met het glazen werkblad voor de luxe en exclusieve uitstraling van de keuken. Het glazen werkblad is erg hygiënisch, vlekbestendig en daarnaast onderhoudsarm. Het ebbenzwarte front is van MDF en heeft een verticale groef wat de keuken uniek maakt. Ook de op maat gemaakte RVS brug aan het uiteinde van het keukenblok zorgt voor het bijzondere aanzien wat Sirius kenmerkt.

Ruim assortiment aan Nederlandse merken

2. Apparatuur

Sirius beschikt over verschillende moderne apparaten die het koken erg aangenaam maken. Wat direct opvalt, is de compacte ATAG oven, het koffiezetapparaat en de magnetron. Alle drie de apparaten zijn op ooghoogte in de op maat gemaakte wand achter het keukenblok ingebouwd. Dit maatwerk wandrek is tevens in speciaalkleur gespoten. Daarnaast is Sirius voorzien van een vijfpits inductiekookplaat met daarboven een moderne eilandafzuigkap, praktische Bauknecht koelladen van 90 centimeter breed, een luxe spoelkraan met zeeppomp en niet te vergeten de RVS onderbouwspoelbak. Alle apparatuur is met de grootste zorg uitgezocht en erop gericht om het je zo aangenaam mogelijk te maken in de keuken.

Wat deze keuken zo bijzonder maakt

3. Unieke eigenschappen

Het glazen werkblad, de verticale groeven en de RVS brug geven Sirius een buitengewoon bijzondere uitstraling. Naast luxe is de keuken ook erg praktisch. Sirius is namelijk volledig uitgevoerd met greeploze laden die voorzien zijn van het Servo-drive systeem. Hiermee opent de lade al wanneer je er zacht tegenaan tikt. De perfect op elkaar afgestemde kleuren, materialen en apparaten maken dat Sirius koken een geheel nieuwe betekenis geeft.

Voor elk budget is er een Tulp keuken op maat

Bereken de prijs van jouw maatkeuken

  • Bepaal je opstelling
  • Stel je maatkeuken samen
  • Ontvang de totaalprijs

Start de budgetplanner