Bosch afzuigkappen

Bosch afzuigkappen

Lees meer over de Bosch afzuigkappen van Tulp Keukens

Ontdek alle Bosch keukenapparaten

 

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Innovatieve technologieën
  • Tijdloos design

Bosch afzuigkappen: een modern meesterwerk voor in uw keuken

Bosch afzuigkappen combineren een krachtige en geruisloze afzuiging met een prachtig, strak design. Qua design kunt u bovendien alle kanten op met een Bosch afzuigkap. Zo zijn er geïntegreerde afzuigkappen, plafondunits, wandschouwkappen en meer. In het aanbod van Bosch vindt u altijd een afzuigkap die past bij uw keuken en budget. Tulp Keukens vertelt u meer over de mogelijkheden.

 

Krachtig en geruisloos

Bosch afzuigkappen onderscheiden zich door technische perfectie. De afzuigkappen pakken stoom, dampen en geurtjes in de keuken direct en efficiënt aan voor een schone, frisse en heldere lucht. Dat doen ze bovendien op een zeer geruisloze manier. De afzuigkappen van Bosch hoort u bijna niet, zodat u probleemloos gesprekken voort kunt zetten of naar de radio kunt luisteren. Veel afzuigkappen in het assortiment hebben bovendien een PerfectAir Sensor die het afzuigvermogen automatisch aanpast voor het beste resultaat bij een zo laag mogelijk geluidsniveau.

Van praktische plafondunits tot innovatieve domino’s

Bosch heeft allereerst de welbekende onderbouwafzuigkappen in het aanbod. Deze bevindt zich onder de bovenkast en gaat eenvoudig samen met uw bestaande keukeninterieur. Wilt u de afzuiging volledig wegwerken in het interieur? Dan biedt een geïntegreerde afzuigkap van Bosch uitkomst  Ook een vlakschermafzuigkap ziet u alleen als u hem nodig hebt. Trek het vlakke gedeelte uit voor gebruik om het afzuigoppervlak te vergroten. Voor degenen met een kookeiland zijn er eilandschouwkappen verkrijgbaar die ervoor zorgen dat u een goed overzicht houdt over het eiland. Ook zonder keukeneiland kunt u kiezen voor een plafondunit. Een voordeel hiervan is extra bewegingsvrijheid voor het hoofd doordat deze hoog hangt en extra compact is gebouwd. Tot slot zijn er voor de koks die het beste willen nog de domino afzuigmodules verkrijgbaar. Deze domino’s zuigen stoom en luchtjes direct bij de bron weg, doordat de afzuiging naast de Bosch kookplaat wordt geïntegreerd.

Erkend dealer apparatuurmerken
ATAG
Bora logo
Miele logo
AEG logo
Siemens logo
Bosch logo

Bekijk maatwerk keukens in ons gratis magazine

Bij Tulp Keukens zetten wij uw persoonlijke wensen om in een keuken op maat. Bovendien worden alle keukens in ons assortiment in onze eigen fabriek gemaakt.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!