Bosch koelkasten

Bosch koelkasten

Lees meer over de Bosch koelkasten van Tulp Keukens

Ontdek alle Bosch keukenapparaten

 

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Innovatieve technologieën
  • Tijdloos design

Geniet van veelzijdigheid, innovatie en luxe

Bosch koelkasten zijn om te beginnen een echte blikvanger in de keuken dankzij de premium uitstraling. Daarnaast geniet u van optimale veelzijdigheid en innovatie met een Bosch koelkast. De koelkasten van dit merk beschikken over diverse innovatieve functies, zoals de VitaFresh-technologie. Daarnaast zorgen side-by-side koelkasten voor unieke prestaties en versheid. Meer weten over Bosch koelkasten? Lees dan verder!

 

 

 

Optimale versheid met VitaFresh

De VitaFresh-technologie van Bosch koelkasten zorgt ervoor dat groente en fruit tot wel drie keer langer vers blijven. Daardoor blijven uw levensmiddelen langer vers en gooit u minder weg: goed voor het milieu én uw portemonnee. De technologie werkt aan de hand van optimale luchtvochtigheid en  circulerende koude lucht met een temperatuur van 0⁰C door de VitaFresh vakken. Op deze manier geniet u zo lang mogelijk van uw verse levensmiddelen. 

Buitengewoon design en gebruiksgemak

De koelkasten van Bosch vallen direct op zodra u de keuken in stapt. Veel modellen hebben een prachtige RVS-look en een strak design, zodat ze naadloos geïntegreerd kunnen worden in een moderne keuken. Bosch heeft bovendien ook tweedeurs side-by-side koelvrieskasten, waarbij de beste technologie wordt gecombineerd met een fraai design. Deze koelkasten bestaan uit twee delen, namelijk een vries- en koelgedeelte. Zo heeft u al uw levensmiddelen direct bij de hand in een zeer ruime koelkast die ontzettend stoer en robuust oogt. Bosch koelkasten zijn ook van binnen schitterend om te zien, dankzij de glazen plateaus en de witte LED-verlichting. Tot slot zijn de koelkasten heel vriendelijk in gebruik dankzij onder andere het softclose mechanisme van de deur en het gemak van VarioShelf, waarmee u plateaus in een handomdraai verplaatst.

 

Erkend dealer apparatuurmerken
ATAG
Bora logo
Miele logo
AEG logo
Siemens logo
Bosch logo

Bekijk maatwerk keukens in ons gratis magazine

Bij Tulp Keukens zetten wij uw persoonlijke wensen om in een keuken op maat. Bovendien worden alle keukens in ons assortiment in onze eigen fabriek gemaakt.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!