Bosch koffiemachine

Bosch koffiemachines

Lees meer over de Bosch koffiemachines van Tulp Keukens

Ontdek alle Bosch keukenapparaten

 

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Innovatieve technologieën
  • Tijdloos design

Kies de Bosch koffiemachine die bij uw keuken past

Bosch koffiemachines staan bekend om de hoge kwaliteit voor een heerlijk kopje koffie. Of u nu houdt van een romige latte macchiato, een sterke espresso of een heerlijke cappuccino, u kunt ze allemaal maken met een van de Bosch koffiemachines. Lees hier meer over deze apparaten van het merk Bosch.

Inbouw koffie volautomaten

Bosch biedt een ruim assortiment aan koffiemachines, zodat er altijd één bij uw keuken past. Heeft u liever geen koffieautomaat op uw aanrecht staan en heeft u ruimte in uw keuken om deze in te bouwen? Dan heeft Bosch een aantal mooie inbouw volautomaten in de collectie. Deze zijn voorzien van de nieuwste technologieën en de meest moderne designs. 

Word een barista

Kortom, koffie drinken wordt een feest wanneer u kiest voor een automaat van Bosch. Dankzij de One Touch functie, die veel apparaten hebben, maakt u met een druk op de knop van uw koffie een kunstwerk en bereidt u de heerlijkste latte macchiato's en cappuccino's. Daarnaast zorgen de koffieapparaten van Bosch voor extra gebruiksgemak. De Vero Bar koffievolautomaten bevatten de Single Portion Cleaning functie, waarmee eventueel achtergebleven water na iedere bereiding automatisch uit de leidingen wordt verwijderd.

Erkend dealer apparatuurmerken
ATAG
Bora logo
Miele logo
AEG logo
Siemens logo
Bosch logo

Bekijk maatwerk keukens in ons gratis magazine

Bij Tulp Keukens zetten wij uw persoonlijke wensen om in een keuken op maat. Bovendien worden alle keukens in ons assortiment in onze eigen fabriek gemaakt.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!