Bosch oven

Bosch ovens

Lees meer over de Bosch ovens van Tulp Keukens

Ontdek alle Bosch keukenapparaten

 

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Innovatieve technologieën
  • Tijdloos design

Kies de Bosch oven die bij uw keuken past

Met Bosch ovens zet u perfecte gerechten op tafel. Of het nu een heerlijke taart is of een hartige ovenschotel, dankzij de nieuwste innovaties zet u gezonde en gevarieerde maaltijden op tafel wanneer u kiest voor een Bosch oven. Er zijn verschillende soorten ovens te verkrijgen van het merk. Lees er hier meer over.

Verschillende ontwerpen

Bosch ovens zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Bovendien is de apparatuur zo ontworpen dat het perfect aansluit bij andere apparatuur van het merk, zoals afzuigkappen en vaatwassers.

Uw digitale schoonmaakhulp

Niets is vervelender dan na een lange tijd gekookt en de vuile vaat opgeruimd te hebben ook nog eens de oven te moeten schoonmaken. Bosch heeft hier een oplossing voor bedacht. Alle series bevatten namelijk een automatisch zelfreinigend systeem. Daarnaast bevatten veel ovens van Bosch het zogenaamde EcoClean Direct. Dit is een speciale laag op de ovenwand die vetspatten afbreekt, zodat de oven in een mum van tijd stralend schoon is. 

Snel een heerlijk gerecht op tafel

Bovendien zorgen verschillende technologieën ervoor dat gerechten binnen een mum van tijd op tafel geserveerd kunnen worden. Dit komt onder meer doordat veel ovens van Bosch beschikken over de zogenaamde PerfectBake en PerfectRoast sensoren. Deze zorgen ervoor dat uw cake of vlees op de juiste temperatuur perfect gegaard worden. 

De Serie 6 combi-magnetron is een alleskunner

Een van de nieuwe pareltjes van Bosch is de Serie 6 combi-magnetron. Dit compacte inbouwmodel is een alleskunner op het gebied van het bereiden van gerechten. Met dit apparaat kunt u verschillende functies tegelijk combineren. Zo kunt u de heteluchtoven combineren met de grill- en de magnetronfunctie. Ook kunt u stoom toevoegen wanneer uw gerecht in de oven staat.

Erkend dealer apparatuurmerken
ATAG
Bora logo
Miele logo
AEG logo
Siemens logo
Bosch logo
Keukenadviseur Tulp Keukens

Uw keukenapparaten graag combineren?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor keukenapparatuuur? Onze adviseurs laten u graag zien welke opties er zijn en hoe de apparatuur werkt. Maak een afspraak, zodat u samen met een van onze deskundige adviseurs ontdekt welke keukenapparatuur het beste bij u past.

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Keukens
Terug
Sluiten