Bosch vaatwasser

Bosch vaatwassers

Lees meer over de Bosch vaatwassers van Tulp Keukens

Ontdek alle Bosch keukenapparaten

 

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Innovatieve technologieën
  • Tijdloos design

Kies de Bosch vaatwasser die bij uw keuken past

Bosch vaatwassers staan bekend om de hoogstaande kwaliteit voor een schone en droge vaat. Inbouw of losstaand, groot of klein, voor elke keuken is er een passend formaat Bosch vaatwasser. Lees hier meer over de verschillende soorten stille en energiezuinige vaatwassers van Bosch.

 

 

Inbouwvaatwassers

Bosch biedt een uitgebreid assortiment aan formaten vaatwassers waarvan er altijd een past bij uw beschikbare ruimte. Heeft u ruimte over om uw vaatwasser in te bouwen? Dan kunt u kiezen uit 45 of 60 cm breed op een plek die u handig vindt. In een onderkastje of misschien een bovenkast zodat u uw rug minder belast bij het in- en uitruimen. Heeft u minder ruimte maar wilt u wel graag een ingebouwde vaatwasser? Dan zijn er de modulaire vaatwassers die minder ruimte innemen maar met dezelfde prestaties wassen.

Vrijstaande vaatwassers

Vrijstaande vaatwassers kunnen overal geplaatst worden, vrij in de keuken maar ook onder het aanrechtblad. Ze zijn verkrijgbaar in neutraal wit en met trendy rvs-look. Vrijstaande modellen zijn er in standaard maten. Heeft u minder ruimte tot uw beschikking, dan biedt Bosch tafelmodellen die minder hoog zijn en waar altijd een plek voor te vinden is, bijvoorbeeld op het aanrechtblad. Zo is er voor elke keuken een passende vaatwasser te vinden.

Erkend dealer apparatuurmerken
AEG logo
Bora logo
Bosch logo
Miele logo
Siemens logo
Keukenadviseur Tulp Keukens

Uw keukenapparaten graag combineren?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor keukenapparatuuur? Onze adviseurs laten u graag zien welke opties er zijn en hoe de apparatuur werkt. Maak een afspraak, zodat u samen met een van onze deskundige adviseurs ontdekt welke keukenapparatuur het beste bij u past.

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Keukens
Terug
Sluiten