Bosch vaatwasser

Bosch vaatwassers

Lees meer over de Bosch vaatwassers van Tulp Keukens

Ontdek alle Bosch keukenapparaten

 

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Innovatieve technologieën
  • Tijdloos design

Kies de Bosch vaatwasser die bij uw keuken past

Bosch vaatwassers staan bekend om de hoogstaande kwaliteit voor een schone en droge vaat. Inbouw of losstaand, groot of klein, voor elke keuken is er een passend formaat Bosch vaatwasser. Lees hier meer over de verschillende soorten stille en energiezuinige vaatwassers van Bosch.

 

 

Inbouwvaatwassers

Bosch biedt een uitgebreid assortiment aan formaten vaatwassers waarvan er altijd een past bij uw beschikbare ruimte. Heeft u ruimte over om uw vaatwasser in te bouwen? Dan kunt u kiezen uit 45 of 60 cm breed op een plek die u handig vindt. In een onderkastje of misschien een bovenkast zodat u uw rug minder belast bij het in- en uitruimen. Heeft u minder ruimte maar wilt u wel graag een ingebouwde vaatwasser? Dan zijn er de modulaire vaatwassers die minder ruimte innemen maar met dezelfde prestaties wassen.

Vrijstaande vaatwassers

Vrijstaande vaatwassers kunnen overal geplaatst worden, vrij in de keuken maar ook onder het aanrechtblad. Ze zijn verkrijgbaar in neutraal wit en met trendy rvs-look. Vrijstaande modellen zijn er in standaard maten. Heeft u minder ruimte tot uw beschikking, dan biedt Bosch tafelmodellen die minder hoog zijn en waar altijd een plek voor te vinden is, bijvoorbeeld op het aanrechtblad. Zo is er voor elke keuken een passende vaatwasser te vinden.

Erkend dealer apparatuurmerken
ATAG
Bora logo
Miele logo
AEG logo
Siemens logo
Bosch logo

Bekijk maatwerk keukens in ons gratis magazine

Bij Tulp Keukens zetten wij uw persoonlijke wensen om in een keuken op maat. Bovendien worden alle keukens in ons assortiment in onze eigen fabriek gemaakt.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!