Siemens afzuigkappen

Lees meer over de Siemens afzuigkappen van Tulp Keukens

Siemens afzuigkappen: krachtig, efficiënt en geruisloos

Siemens afzuigkappen staan bekend om hun krachtige, efficiënte en geruisloze werking. Het is dan ook niet voor niets dat deze afzuigkappen al jarenlang zeer geliefd zijn in vele huishoudens. De Siemens afzuigkappen hebben een roestvrijstalen behuizing, waardoor u jarenlang geniet van deze krachtige afzuiging. Van onderbouw tot eiland afzuigkappen: Siemens heeft het allemaal. Het is belangrijk om een juiste afzuigkap te kiezen aan de hand van de plaatsing en grootte van uw keuken. De keukenspecialisten van Tulp Keukens helpen u dan ook graag hiermee op weg.  

Enorme keuzevrijheid met de talloze Siemens afzuigkappen

Een ding hebben alle afzuigkappen van Siemens gemeen en dat is het kenmerkende Siemens design van zwart glas en roestvrijstalen lijnen. Dit zorgt ervoor dat de afzuigkappen van Siemens dienen als een waar designelement dat past bij de andere Siemens apparatuur in uw keuken. Of ze aan de wand, boven een eiland, geïntegreerd in een werkblad of geheel verborgen zijn gemonteerd: alle Siemens afzuigkappen hebben een krachtig vermogen en geven u vrijheid om te kiezen voor uw gewenste uitvoering. Om u toch een beetje op weg te helpen met de verschillende varianten, lichten wij deze hieronder kort toe voor u.

Werkbladafzuigsystemen: voor een échte designkeuken

Heeft u thuis een echte designkeuken? Dan is een werkbladafzuiging van Siemens misschien een goede keuze voor u. De werkbladafzuiging van Siemens combineert twee apparaten in het werkblad: de kookplaat en een innovatieve geïntegreerde ventilatie. Dit slanke systeem is zo ontworpen dat het een subtiele maar krachtige bijdrage levert. Een werkbladafzuiging past dan ook bijzonder goed bij een minimalistisch kookeiland, waar elk apparaat dient als designobject.

 

 

Siemens eilandschouwkap: de tijdloze design klassieker

Laat uw kookeiland opvallen met een Siemens eilandschouwkap. Eilandschouwkappen zijn verbonden met het plafond en kunnen precies boven het eiland geplaatst worden. Met een hoge afzuigsnelheid houden ze de lucht in de keuken altijd fris en schoon. Maar dit is niet alles, deze eilandschouwkap dient ook als een échte designklassieker in de keuken.

Geïntegreerde afzuigkappen: krachtige prestatie zonder dat ze veel ruimte innemen

De zeer uiteenlopende afzuigkappen van Siemens bieden talloze mogelijkheden voor het design van uw keuken. Zo heeft u ook de keuze uit een geïntegreerde afzuigkap. Deze afzuigkap is krachtig maar discreet en wordt weggewerkt in of onder een hangend kastje. Zo blijft de ruimte vrij voor andere keukenelementen. Ook kunt u kiezen voor een wandschouwkap, waarmee u tevens uw ruimte op een efficiënte manier benut.  

Maak een afspraak

Bent u op zoek naar een nieuwe afzuigkap en spreekt de kracht van Siemens u wel aan? Maak dan een vrijblijvende afspraak in een van onze showrooms om de Siemens afzuigkappen met uw eigen ogen te bekijken. Bovendien vertellen onze keukenspecialisten u hier graag meer over de talloze mogelijkheden van Siemens.

Erkend dealer apparatuurmerken
ATAG
Bora logo
Miele logo
AEG logo
Siemens logo
Bosch logo

Bekijk maatwerk keukens in ons gratis magazine

Bij Tulp Keukens zetten wij uw persoonlijke wensen om in een keuken op maat. Bovendien worden alle keukens in ons assortiment in onze eigen fabriek gemaakt.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!