Siemens koelkasten

Lees meer over de Siemens koelkasten van Tulp Keukens

Siemens koelkasten: vers, verser, super vers

De Siemens koelkasten zijn voorzien van de nieuwste technologieën en daardoor blijven producten in de koelkasten van dit merk langer vers. Ervaar de verschillende mogelijkheden met de Siemens koelkasten. Kies voor alleen koelen of een koel- en vriescombinatie. Deze innovatieve apparaten hebben een hoogwaardige kwaliteit en zijn stijlvol, waardoor deze perfect passen in de verschillende keukenstijlen. Lees hier alles over Siemens koelkasten.

Drie keer langer vers met Siemens koelkasten

Siemens koelkasten bieden verschillende nieuwe functies aan waardoor de houdbaarheid van producten verbetert. Dankzij de innovatieve technologie hyperFresh bijvoorbeeld kunnen producten tot wel drie keer langer vers blijven. Ook kunt u kiezen voor koel-vriescombinaties met freshSense voor duurzame versheid. Deze functie zorgt ervoor dat de temperatuur in de koelkast gemeten wordt en wanneer een verandering gedetecteerd wordt, onderneemt het systeem direct maatregelen om de koelkast weer op juiste temperatuur te brengen. Hierdoor blijven producten langer vers. Bewaar uw levensmiddelen flexibel en optimaal, zodat u deze langer kunt bewaren en uiteindelijk minder voedsel bederft.

Grootte koelkast

Wanneer u kiest voor een koelkast van het merk Siemens dan kunt u kiezen voor een kleine inbouwkoelkast met alleen een koelfunctie of voor het grootste Side-by-Side model. Bij de laatste variant wordt achter de ene deur gekoeld en achter de ander deur kunnen ingrediënten bevroren worden. Dit zorgt voor veel koel- en vriesruimte, wat erg handig is wanneer u altijd veel ingrediënten in de koelkast moet bewaren. Natuurlijk heeft dit merk ook losstaande koelkasten en vriezers. Door de verschillende mogelijkheden kunt u een model kiezen die aansluit bij uw gezinssituatie en woonstijl. Welk model u ook kiest: alle Siemens koelkasten zorgen voor meer versheid en comfort.

 

 

Bezoek onze showroom

Bent u benieuwd naar de Siemens koelkasten en de functies die deze bieden? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms. Onze deskundige adviseurs staan u graag te woord en laten u graag de verschillende koelkasten zien en de mogelijkheden.

Erkend dealer apparatuurmerken
ATAG
Bora logo
Miele logo
AEG logo
Siemens logo
Bosch logo
Keukenadviseur Tulp Keukens

Jouw keukenapparaten graag combineren?

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor keukenapparatuuur? Onze adviseurs laten je graag zien welke opties er zijn en hoe de apparatuur werkt. Maak een afspraak, zodat je samen met een van onze deskundige adviseurs ontdekt welke keukenapparatuur het beste bij je past.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten