siemens koffiemachine

Siemens koffiemachines

Lees meer over de Siemens koffiemachines van Tulp Keukens

Siemens koffiemachines

Siemens koffiemachines zijn er voor het perfecte koffiemoment, iedere dag weer. Sta ’s ochtends op met een boost en sluit de avond ontspannen af met de heerlijke, warme dranken uit Siemens koffiemachines. De koffiemachines zijn er in diverse modellen die iedere keuken complementeren. In welke vorm dan ook, de apparaten zijn altijd een genot voor het oog. Wilt u meer weten? Tulp Keukens vertelt u over de diverse modellen en de functies van Siemens koffiemachines.

Vind de koffiemachine die bij uw keuken past

Siemens heeft aan iedere keukenwens gedacht en verschillende soorten koffiemachines uitgebracht. Wat dacht u van een sfeervolle coffeecorner met een opvallende EQ espresso volautomaat? De strakke vormgeving, intuïtieve bediening en innovatieve functies maken de koffiemachine een echte aanwinst. Voeg uw favorieten koffie-ingrediënten toe, enkele leuke tijdschriften of boeken en wat gezellige plantjes, en uw koffiehoekje is compleet! Behoudt u graag de strakke uitstraling in uw keuken? Dan zijn de volledige inbouw volautomaten bij uitstek geschikt voor u. Ze zorgen voor een modern en luxe aanzicht. Ook hiermee zet u de lekkerste koffiesoorten in een handomdraai. Voor iedere persoonlijke keukenwens heeft Siemens een passende koffiemachine in het assortiment.

De lekkerste warme dranken thuis bereid

Een smaakvolle cappuccino, romige latte macchiato of toch liever een pittige espresso? Wat voor koffie u ook wenst, de koffiemachines van Siemens maken het mogelijk. De apparaten van Siemens zijn, afhankelijk van de model, voorzien van slimme functies die u in een handomdraai de lekkerste koffie laten zetten. Zo zijn sommige apparaten voorzien van een coffeeSelect Display, waarmee u aromatische koffie- en melkspecialiteiten eenvoudig selecteert via de sensorvelden. Een kopje koffie voor u en uw partner? Dat kan eenvoudig met de oneTouch DoubleCup functie. Daarnaast garandeert de Intelligent Heater Inside een maximale espressosmaak dankzij de ideale, constante temperatuur. Schoonmaken van het melkreservoir? Dat gebeurt geheel automatisch na elke zetbeurt met AutoMilkClean. Zo maken de koffiemachines van Siemens u het uiterst gemakkelijk en hoeft u alleen maar te genieten.

 

Bestel ons gratis keukenmagazine

Wilt u meer inspiratie opdoen over Siemens koffiemachines? Bestel dan gratis ons keukenmagazine, boordevol keukeninspiratie, handige tips en weetjes. Hier ontdekt u  bovendien alle mogelijkheden van Tulp Keukens in sfeerbeelden en leest u ervaringsverhalen van onze klanten.

Erkend dealer apparatuurmerken
ATAG
Bora logo
Miele logo
AEG logo
Siemens logo
Bosch logo
Keukenadviseur Tulp Keukens

Jouw keukenapparaten graag combineren?

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor keukenapparatuuur? Onze adviseurs laten je graag zien welke opties er zijn en hoe de apparatuur werkt. Maak een afspraak, zodat je samen met een van onze deskundige adviseurs ontdekt welke keukenapparatuur het beste bij je past.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten