Siemens ovens en magnetrons

Siemens ovens en magnetrons

Lees meer over de Siemens ovens en magnetrons van Tulp Keukens

Siemens ovens en magnetrons: innovatief en stijlvol

De ovens en magnetrons van Siemens zorgen ervoor dat u binnen een mum van tijd een heerlijk gerecht op tafel zet. Of u nu een heerlijke ovenschotel bereidt in de oven of een avondmaaltijd opwarmt in de magnetron, met de apparatuur van Siemens zorgt u voor de lekkerste resultaten. De ovens en magnetrons zijn voorzien van een strak design en werken erg intuïtief.

Siemens ovens

Siemens heeft een ruim en divers aanbod ovens. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een inbouwoven die naadloos overvloeit in de rest van uw keukeninterieur, een bakoven met stoom of een compacte bakoven. De ovens beschikken allemaal over hun eigen unieke functies die het bereiden van een lekkere maaltijd eenvoudiger en sneller maken. Zo zorgt de Sous-vide functie er bijvoorbeeld voor dat u eenvoudig gezonde en heerlijke gerechten bereidt. De activeClean functie is een zelfreinigingssysteem dat ervoor zorgt dat voedselresten in as veranderen, waardoor u deze moeiteloos met een doekje kan verwijderen. Dankzij het TFT-TouchdisplayPlus is het display optimaal leesbaar en intuïtief te bedienen.

Siemens magnetrons

De magnetrons van Siemens zijn allemaal voorzien van een strak en stijlvol design, waardoor ze goed tot hun recht komen in verschillende keukenstijlen. Met Siemens magnetrons kookt, bakt, grillt en ontdooit u uw gerechten op een snelle en makkelijke manier. De magnetrons beschikken over innovatieve functies die koken makkelijker maken en zijn daarnaast eenvoudig schoon te maken. Siemens magnetrons zijn verkrijgbaar als inbouwexemplaar en losstaande variant.

 

De bakoven met magnetron

Wilt u een oven en magnetron in een? Dan zijn de varioSpeed bakovens met magnetronfunctie van Siemens een uitstekende keuze. Deze bieden flexibiliteit en perfecte kookresultaten. Ze verkorten de bereidingstijd en warmen gerechten sneller op. De varioSpeed bakovens met magnetron van Siemens zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en designs, zodat er altijd een exemplaar perfect past bij uw keukenstijl.

Kom langs in een van onze filialen

Bent u benieuwd naar de verschillende uitvoeringen en innovatieve functies van de ovens en magnetrons van Siemens? Kom langs in een van de filialen van Tulp Keukens, waar onze adviseurs u meenemen langs de diverse exemplaren en met plezier al uw vragen beantwoorden.

Erkend dealer apparatuurmerken
AEG logo
Bora logo
Bosch logo
Miele logo
Siemens logo
Keukenadviseur Tulp Keukens

Uw keukenapparaten graag combineren?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor keukenapparatuuur? Onze adviseurs laten u graag zien welke opties er zijn en hoe de apparatuur werkt. Maak een afspraak, zodat u samen met een van onze deskundige adviseurs ontdekt welke keukenapparatuur het beste bij u past.

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Keukens
Terug
Sluiten