Siemens

Siemens vaatwassers

Lees meer over de Siemens vaatwassers van Tulp Keukens

Ontdek Siemens vaatwassers

Met een vaatwasser van Siemens kiest u voor een kwaliteitsapparaat met een modern design. Slimme technologieën en praktische functies zorgen voor een perfect schone vaat en voor veel gemak in de keuken. Lees hier alles over Siemens vaatwassers bij Tulp Keukens.

Slimme sensortechnologie

Siemens maakt gebruik van een aantal slimme technologieën waarmee apparaten efficiënt en eenvoudig uw werk in de keuken overnemen. Met iSensoric bijvoorbeeld regelen sensoren niet alleen een schone, maar ook droge vaat. Het unieke Zeolith® A+++ droogsysteem zorgt voor de beste droogresultaten. Ook meet de vaatwasser nauwkeurig de vuilgraad van de vaat en past daarop het water- en energieverbruik met precisie aan. Met de optie intensiveZone zorgen sensoren voor een krachtige en grondige reiniging van vuile pannen onderin, terwijl glazen en ander kwetsbare vaat bovenin een voorzichtige behandeling krijgen. Kortom, met de slimme sensortechnologie van Siemens profiteert u van een perfecte hulp in de keuken.

Diverse Siemens vaatwassers bij Tulp Keukens

Siemens biedt zowel vrijstaande als inbouwvaatwassers in afmetingen van 60 en 45 cm breed. Ook compacte vaatwassers voor kleine ruimtes zijn een mogelijkheid. Voor elke keuken vindt u bij Siemens een passende vaatwasser die van alle gemakken is voorzien. Zoals flexibele rekken waarmee u gemakkelijk alle vaat inlaadt of emotionLight voor binnenverlichting van het apparaat. Met de uitgebreide programmamogelijkheden wordt elke vaat met zorg grondig gereinigd en gedroogd. Zo is er bijvoorbeeld een speciaal programma dat glazen voorzichtig en glanzend reinigt. Heeft u een grote groep eters en wilt u tussendoor snel een vaat doen? Dan reduceert u met varioSpeed Plus de wastijd tot maximaal 66% met het beste resultaat.

 

 

Bezoek onze showroom

Wilt u meer weten over Siemens vaatwassers en de mogelijkheden voor u? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms. Een deskundig adviseur staat u graag te woord en demonstreert de werking van de Siemens apparatuur.

Erkend dealer apparatuurmerken
ATAG
Bora logo
Miele logo
AEG logo
Siemens logo
Bosch logo
Keukenadviseur Tulp Keukens

Jouw keukenapparaten graag combineren?

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor keukenapparatuuur? Onze adviseurs laten je graag zien welke opties er zijn en hoe de apparatuur werkt. Maak een afspraak, zodat je samen met een van onze deskundige adviseurs ontdekt welke keukenapparatuur het beste bij je past.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten