apothekerskast keuken tulp

Apothekerskast

Lees meer over de apothekerskasten van Tulp

Apothekerskast

Apothekerskasten nemen weinig ruimte in beslag en zijn ideaal om kleine keukenproducten in op te bergen. In de keuken is het essentieel om over voldoende opbergruimte te beschikken. Onder andere pannen, houdbaar voedsel, keukenapparatuur en servies moeten allemaal in de keuken passen. Gelukkig zijn er talloze mogelijkheden om deze producten op te bergen.

Voorraadkasten, onderkasten en bovenkasten zijn enkele voorbeelden waarin u veel keukenspullen kwijt kunt. Wanneer u weinig ruimte heeft in de keuken is het ideaal om de hoogte in te gaan. Een hoge keukenkast is dan een goede optie.

Heeft u een kleine keuken maar wilt u toch alles uit de ruimte halen? Bekijk dan de mogelijkheden van een apothekerskast. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van apothekerskasten? Tulp Keukens vertelt u er graag meer over.

Ga zelf aan de slag

Ontwerp uw keuken in 3D

  • Realiseer uw eigen droomkeuken in een 3D omgeving
  • Speel met kleur, opstelling en stijl

Bereken de prijs van uw keuken

  • Geef al uw keukenwensen op
  • Ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie

Losse keukenkast naar uw wens

Beschikt u over nét iets te weinig ruimte in uw keuken om al uw keukenspullen in kwijt te kunnen? Een apothekerskast is de perfecte kast om veel producten in op te bergen. Het neemt daarnaast weinig ruimte in beslag. Apothekerskasten zijn ongeveer 30 cm breed, maar er zijn zelfs kasten van slechts 15 cm breed. Een apothekerskast past dan ook vrijwel altijd in elke keuken.

De inhoud van de kast trekt u eenvoudig naar buiten. Vervolgens kunt u aan beide kanten bij de inhoud komen, u hoeft daardoor niet om de kast heen te lopen.

Wanneer u een apothekerskast wilt kopen, is het van belang om rekening te houden met de breedte van de kast. Doordat een apothekerskast een smalle kast is, is deze kast ook voornamelijk geschikt voor kleine keukenproducten. Denk daarbij aan kruidenpotjes, zoet broodbeleg en flesjes olie.

Grote keukenapparatuur en artikelen zoals pannen en zware borden zijn niet geschikt in een apothekerskast. Daarvoor is de kast te smal. Het is raadzaam om dit soort keukenspullen op de bergen in de keukenkastjes.

Is een apothekerskast iets voor u?

Wilt u een nieuwe apothekerskast kopen? Dan is het van belang om na te gaan waarvoor u de kast wilt gebruiken. Heeft u net even wat extra ruimte nodig in de keuken om kleine, losse keukenspullen in op te bergen? Dan is een apothekerskast zeker wat voor u. Kijk naar de beste apothekerskasten voor u afhankelijk van de ruimte in uw keuken en uw wensen.

Wilt u een extra kast om pannen en keukenapparatuur in op te bergen? Dan is een apothekerskast in de keuken niet de beste optie voor u. Ook wanneer u moeilijk bij lage of hoge rekken komt, is een ander soort keukenkast wellicht beter voor u. Bekijk dan onze collectie aan keukenkasten.

Wilt u graag meer lezen over apothekerskasten of inspiratie opdoen over de trend van keukenkasten van dit moment? Laat u dan inspireren door ons gratis magazine.

Keukenadviseur Tulp Keukens

Bekijk alle kleuren in de showroom

Benieuwd naar het totale kleurenpalet van Tulp Keukens? Of wilt u zien hoe de kleuren die u in gedachten hebt tot zijn recht komen in een keukensetting? Maak dan een afspraak bij één van onze showrooms. Zo bent u verzekerd van advies van onze professionele keukenadviseurs.

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Terug
Sluiten