Hoekkast Tulp Keukens

Hoekkast

Lees meer over de hoekkasten van Tulp

Hoekkast: praktisch voor extra opbergruimte

Een hoekkast in de keuken is uitermate geschikt voor kleine keukens met weinig opbergruimte. Deze praktische hoekkast zorgt namelijk voor extra opbergruimte in de keuken. Er zijn diverse hoekkasten verkrijgbaar met allen een andere, praktische indeling.  Zo is een carrousel als hoekkast uitermate geschikt voor het opbergen van pannen. Ook kunt u kiezen voor een hoekkast met lade. Hoekkasten voor in de keuken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Ontdek de diverse hoekkasten op deze pagina.


 

Ga zelf aan de slag

Ontwerp uw keuken in 3D

  • Realiseer uw eigen droomkeuken in een 3D omgeving
  • Speel met kleur, opstelling en stijl

Bereken de prijs van uw keuken

  • Geef al uw keukenwensen op
  • Ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie

Een hoekkast voor extra opbergruimte

Wanneer u gebruik maakt van een hoekkeuken, kan het erg lastig zijn om de hoek in de keuken praktisch te gebruiken. Wanneer u lades in de hoek plaatst, kunnen deze nooit tegelijkertijd geopend worden vanwege de loodrechte kastjes. Ook is de ruimte achter in de hoek hierdoor niet bruikbaar. Een hoekkast is de uitvinding om toch optimaal gebruik te maken van de ruimte in de keuken. Ook een hoekkast op maat is hierin mogelijk. Benut de ruimte optimaal en geniet van een praktische en stijlvolle keuken.


 

Een hoekkast met carrousel

Een hoekkast met carrousel heeft als grootste voordeel dat het de onbruikbare keukenhoek een nuttige invulling geeft. Een hoekkast met carrousel is een kast die is voorzien van een grote draaischijf. Deze draaischijf is bevestigd aan de binnenkant van het keukendeurtje en draait mee wanneer u het deurtje opent. Afhankelijk van de grootte van de hoekkast, kunt u hier uw keukengerei op plaatsen. Vaak heeft de hoekkast met carrousel een voldoende grootte om in ieder geval een aantal pannen op te bergen. Bij het openen van de hoekkast pakt u op deze manier eenvoudig uw pannen uit de kast. Een hoekkast in de keuken met draaiplateau is niet alleen erg praktisch, maar ook erg elegant. Aan de buitenkant lijkt het een normale kast die u volledig afstemt op de rest van het interieur.


 

Een hoekkast met lade

Een andere praktische oplossing is een hoekkast in de keuken met laden. De twee kastdeurtjes in de hoek zijn als het ware aan elkaar gemaakt, waardoor een grote hoeklade ontstaat. De hoekkastlade ziet er aan de buitenkant uit als twee gewone keukenladen die netjes zijn weggewerkt in de hoek van de keuken. De onpraktisch ogende hoeken in de keuken vult u hierdoor op met een praktische lade. Net als bij de hoekkast met carrousel hoeft u nu nooit ver te bukken om bij uw spullen te komen.


 

Een open hoekkast in de keuken

Een open hoekkast is een andere praktische oplossing voor de lastige ruimte in de hoek van de keuken. In een open hoekkast plaatst u eenvoudig uw keukenartikelen, zonder een lade of kast open te hoeven maken. Het enige nadeel van een open hoekkast is dat hierdoor uw keukenspullen in het zicht staan. Uiteraard kunt u hier ook een positieve draai aan geven. Plaats uw mooiste keukenkopjes of stijlvolle accessoires in de open hoekkast en geniet van een mooie uitstraling in de ruimte. 

Hoekkast kopen?

Bent u op zoek naar een hoekkast als keuken oplossing? Kom eens langs in een van onze showrooms. Hier kunt u alle producten op uw gemak bekijken en kiezen welke hoekkast u aanspreekt en in uw keuken past. Heeft u vragen over de hoekkasten? Dat is geen probleem. De keukenadviseurs van Tulp staan altijd voor u klaar en helpen u graag bij het kiezen van de producten die aansluiten op uw wensen.

Keukenadviseur Tulp Keukens

Bekijk alle kleuren in de showroom

Benieuwd naar het totale kleurenpalet van Tulp Keukens? Of wilt u zien hoe de kleuren die u in gedachten hebt tot zijn recht komen in een keukensetting? Maak dan een afspraak bij één van onze showrooms. Zo bent u verzekerd van advies van onze professionele keukenadviseurs.

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Terug
Sluiten