keuken onderkast

Onderkast

Lees meer over de onderkasten van Tulp

Onderkast

Als u een nieuwe keuken koopt, dan moet u letten op veel verschillende aspecten. De onderkasten zijn een onderdeel hiervan. Een onderkast in de keuken lijkt misschien niet de meest praktische plek, maar u kunt er veel meer uithalen dan u denkt. In een onderkast kan namelijk veel opgeborgen worden en er kan  apparatuur in worden geplaatst worden. Gaat u een nieuwe keuken kopen en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Lees dan verder en laat u inspireren.

Opbergen in de onderkast

Een onderkast is onmisbaar in iedere keuken. U kunt hier natuurlijk veel van uw keukenspullen in opbergen. Toch is dit niet altijd praktisch. Vooral als de spullen achter in de aanrechtkast liggen, moet u ver bukken en reiken om er bij te kunnen.

Als u deze kastjes toch graag gebruikt als opbergplek, plaats er dan spullen die u niet dagelijks nodig heeft. Een aanrechtkast met een spoelbak is de ideale plek om een rekje met verdiepingen te plaatsen. Berg schoonmaakspullen voor de keuken op in de onderkast van de wastafel. De onderkast onder de kookplaat is ideaal om pannen in op te bergen. Zo heeft u deze altijd bij de hand.

Ga zelf aan de slag

Ontwerp uw keuken in 3D

  • Realiseer uw eigen droomkeuken in een 3D omgeving
  • Speel met kleur, opstelling en stijl

Bereken de prijs van uw keuken

  • Geef al uw keukenwensen op
  • Ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie

Apparatuur in de onderkast

De onderkast is ook de ideale plek om apparatuur in te monteren. Maak gebruik van dezelfde fronten, zo creëert u een prachtig geheel in keuken. Door in de onderkast een oven te plaatsen, heeft u meer ruimte op het aanrechtblad. Ook ziet een oven die weggewerkt is in een onderkast er stijlvoller uit. Andere apparatuur die perfect is voor onder het aanrecht, is een vaatwasser. Met een vaatwasser in de aanrechtkast werkt u ook dit apparaat netjes weg. Vaak ziet u hierdoor aan de buitenkant niet eens meer dat er een vaatwasser achter zit.

Design onderkast

Voor welke functie u de onderkast ook wil gebruiken, u kunt met het design allerlei kanten op. Maak gebruik van greeploze deurtjes wanneer u een strak en modern geheel wil creëren. Echter zijn greepjes ook weer helemaal in en kunt u hier ook allerlei kanten mee op. Wat dacht u van elegante, ronde greepjes?

Een andere optie is om de deurtjes van de onderkast in de keuken helemaal weg te laten. Hierdoor ontstaat er een open uitstraling. Zorg er dan wel voor dat er in de onderkast niet te veel spullen staan, anders ziet het er al snel rommelig uit. Maak bijvoorbeeld gebruik van mandjes in de kast om het strak te houden. Kortom, er zijn tal van mogelijkheden als het gaat om onderkasten.

Ontdek alle mogelijkheden

Zoals u leest zijn er veel mogelijkheden voor de functie en het design van onderkasten. Wilt u een nieuwe keuken kopen? Bedenk dan goed wat u wil met de onderkasten in de keuken. Wilt u graag meer inspiratie opdoen over de keukentrends van dit moment? Laat u dan inspireren door ons gratis magazine.  

Keukenadviseur Tulp Keukens

Bekijk alle kleuren in de showroom

Benieuwd naar het totale kleurenpalet van Tulp Keukens? Of wilt u zien hoe de kleuren die u in gedachten hebt tot zijn recht komen in een keukensetting? Maak dan een afspraak bij één van onze showrooms. Zo bent u verzekerd van advies van onze professionele keukenadviseurs.

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Terug
Sluiten