Voorraadkast Tulp Keukens

Voorraadkast

Lees meer over de voorraadkasten van Tulp

Voorraadkast: handig en stijlvol

Voorraadkasten zijn onmisbaar in elke keuken. Ze zorgen voor extra opbergruimte en een opgeruimde uitstraling. Voorraadkasten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Lees er alles over op deze pagina.

Ga zelf aan de slag

Ontwerp uw keuken in 3D

  • Realiseer uw eigen droomkeuken in een 3D omgeving
  • Speel met kleur, opstelling en stijl

Bereken de prijs van uw keuken

  • Geef al uw keukenwensen op
  • Ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie

Verschillende voorraadkasten

Er zijn diverse soorten keuken voorraadkasten waar u uit kan kiezen. De keuze is afhankelijk van hoeveel ruimte u heeft in de keuken en waar u precies naar op zoek bent. Het is aan te raden om in ieder geval een voorraadkast met deuren te kopen. Een open voorraadkast zorgt dan misschien wel voor een kleurrijk geheel, maar vaak oogt uw keuken hierdoor wat rommeliger. Er zijn verschillende opties voor voorraadkasten met deuren. Kiest u voor een voorraadkast met één openslaande deur, twee deuren of een voorraadkast met schuifdeuren? Een voorraadkast met schuifdeuren heeft als voordeel dat deze geen extra ruimte in beslag neemt door openslaande deuren. Daardoor maakt het niet veel uit waar u de voorraadkast precies plaatst, omdat u geen rekening hoeft te houden met waar de deurtjes tegenaan zouden kunnen komen.

Welke voorraadkast past bij u?

Wilt u een voorraadkast in uw keuken? Dan is het aan te raden om naast de beschikbare ruimte ook rekening te houden met uw keukenstijl. Houdt u ervan om een geheel te creëren in de keuken? Dan is het een goede optie om een voorraadkast te kopen die naadloos overgaat in de rest van uw keukeninterieur en die van hetzelfde materiaal en dezelfde kleur is als uw keuken. Vindt u het mooier om contrast te creëren? Kies dan voor een voorraadkast die contrasteert met de rest van uw keuken en daardoor alle aandacht naar zich toetrekt. Heeft u een landelijke keukenstijl? Ga dan bijvoorbeeld voor een massieve, houten voorraadkast met unieke handvatten. Is industrieel meer uw ding? Dan is een voorraadkast met schuifdeuren wellicht een beter alternatief. Als u van modern houdt, is een greeploze, hoogglans voorraadkast een geschikte optie. De keuze is eindeloos en het is vooral belangrijk om te kijken naar wat voor voorraadkast u aanspreekt.

Uw voorraadkast indelen

Naast stijl is ook functionaliteit erg belangrijk. Heeft u graag genoeg spullen zoals pasta’s en andere conserven op voorraad? Dan kunt u beter voor een grote voorraadkast gaan, die over meerdere lades en een ruime diepte beschikt. Bij de indeling van de voorraadkast in de keuken is het goed om na te denken over de indeling. De indeling is afhankelijk van wat u handig vindt. Plaats bijvoorbeeld alle verschillende voedselgroepen bij elkaar. Zet de ingeblikte groenten bij elkaar in een lade, en sauzen en ingeblikte soepen in een andere lade. Bewaar pasta, couscous en rijst naast elkaar. Zo weet u altijd meteen waar u moet zijn voor welk product. 

Voorraadkast kopen?

Bent u geïnteresseerd in een voorraadkast in de keuken? Kom dan eens langs in één van onze showrooms. U kunt hier alle mogelijkheden bekijken en al uw vragen stellen. Onze adviseurs helpen u graag verder.

Keukenadviseur Tulp Keukens

Bekijk alle kleuren in de showroom

Benieuwd naar het totale kleurenpalet van Tulp Keukens? Of wilt u zien hoe de kleuren die u in gedachten hebt tot zijn recht komen in een keukensetting? Maak dan een afspraak bij één van onze showrooms. Zo bent u verzekerd van advies van onze professionele keukenadviseurs.

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Terug
Sluiten