Kleine keukens

Kleine keukens

Ontdek alle voordelen van kleine keukens

Ontdek ook onze andere keukenopstellingen

Kleine keuken: klein in ruimte, ruim in mogelijkheden

Bij een kleine keuken denk u al snel aan beperkte mogelijkheden. Niets is echter minder waar. Met een slimme indeling maakt u namelijk een prettige ruimte van uw kleine keuken. Door de ruimte optimaal te benutten, wordt uw kleine keuken een praktische en georganiseerde ruimte. Lees hier meer over de mogelijkheden voor een kleine keuken.

 

 

 

 

 

Wat zijn mijn mogelijkheden?

Om de ruimte zo goed mogelijk te benutten, kunt u gebruikmaken van enkele slimmigheden in de keuken. Wij hebben hier enkele slimme mogelijkheden voor u opgesomd:

De verticale lade
Denk eens in een andere richting en creĆ«er meer ruimte in de keuken door middel van een verticale lade. Zo gebruikt u een verticale rand die normaal gesproken nergens voor kan worden gebruikt en kunt u verrassend veel spullen, zoals verschillende kruiden, voorraadbussen of flessen olie, kwijt.

Draaiplateau
Een onbenutte hoek in de keuken is de perfecte plek voor een draaiplateau. De achterste hoek kan optimaal gebruikt worden voor bijvoorbeeld potten, pannen en ander servies. Zo staat dit niet in het zicht, waardoor de keuken een rustige en opgeruimde uitstraling krijgt.

 

 

 

 

Nog meer tips voor een slimme indeling

Heeft u bij een kleine keuken ook al eens aan deze oplossingen gedacht?

Extra lades
Een dubbele besteklade of een onderlade in de onderste rand van de keuken zorgt voor nog meer opbergruimte. Bovendien maakt u ook hier gebruik van de ruimte die normaal over het hoofd wordt gezien.  

Keukenapparatuur
Keukenapparatuur neemt over het algemeen de meeste ruimte in beslag in de keuken. Overweeg dus van tevoren goed welke keukenapparatuur u daadwerkelijk nodig hebt en welke niet. Daarnaast kunt u ook een kleine koelkast in de keuken zelf plaatsen en een groter model in bijvoorbeeld de bijkeuken.

 

 

Bestel het gratis keukenmagazine van Tulp Keukens

Wilt u meer inspiratie opdoen voor de inrichting van uw kleine keuken? Bestel dan ons gratis magazine, dat boordevol mogelijkheden en handige tips staat. Bekijk de verschillende keukeninrichtingen op uw gemak en kies voor een keuken die bij u past.

 

 

 

 

 

Ga zelf aan de slag

Ontwerp uw keuken in 3D

  • Realiseer uw eigen droomkeuken in een 3D omgeving
  • Speel met kleur, opstelling en stijl

Bereken de prijs van uw keuken

  • Geef al uw keukenwensen op
  • Ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten