L-Keukens

L-keukens

Ontdek alle voordelen van L-keukens

Ontdek ook onze andere keukenopstellingen

L-keukens: veelzijdig en praktisch

Een L keuken is het meest voorkomende model keuken. Het is een veelzijdige en praktische keuken doordat de hoek in deze keuken twee zijdes verbindt. Hierdoor wordt er meer opbergruimte gecreëerd dan bij bijvoorbeeld een rechte keuken. Dit model keuken wordt daarom ook wel een hoekkeuken genoemd. De mogelijkheden met een L keuken zijn oneindig en voor die hoek in de keuken zijn veel slimme oplossingen. Lees op deze pagina verder om meer inspiratie op te doen over een L keuken.

 

 

 

Voordelen L keuken

L keukens hebben een hele praktische opstelling. De hoek in een L keuken benut de vaak nutteloze ruimte van deze hoek en het biedt veel opbergruimte. Daarnaast kunt u deze indeling, net zoals veel andere indelingen, op vele manieren inrichten. De keuken kan namelijk op maat gemaakt worden en hierdoor maakt het niet uit hoe lang de zijdes zijn waar u de keuken tegenaan wil laten plaatsen. Voor iedere keukenruimte is wel een L keuken te vinden die past.

 

 

 

 

Slimme oplossingen voor de hoek

Een reden waarom men soms twijfelt om een L keuken aan te schaffen is de hoek die een L keuken verbindt. Wanneer in deze hoek een normale keukenkast geplaatst wordt, komt men niet goed achterin de kast. Hier zijn veel handige oplossingen voor bedacht. Denk bijvoorbeeld aan een Le Man systeem of een carrouselkast. Laat je dus niet weerhouden door de hoek in de keuken en weet dat u met de slimme opbergsystemen van Tulp Keukens voor hoekkasten veel opbergruimte creëert.

 

 

Optimaal koken in een L keuken

Bij een L keuken heeft u meer ruimte dan bij een rechte keuken. Om deze reden wordt aangeraden om na te denken over de plaatsing van uw koelkast, kookplaat en spoelbak. Hoe kleiner de ruimte hiertussen, hoe beter u kunt koken. Zo hoeft u namelijk minder te verplaatsen en krijgt u een ergonomische werkdriehoek. Houd tussen de 6 en 8 meter om optimaal te koken in een L keuken.

 

 

Meer weten over L keukens?

Nog meer te weten komen over een L keuken? Kom dan eens naar onze winkel. Hier kan je de L keuken in het echt bewonderen, apparatuur bekijken en met onze adviseurs praten. Zij vertellen u graag meer over deze opstelling.

 

 

Ga zelf aan de slag

Ontwerp uw keuken in 3D

  • Realiseer uw eigen droomkeuken in een 3D omgeving
  • Speel met kleur, opstelling en stijl

Bereken de prijs van uw keuken

  • Geef al uw keukenwensen op
  • Ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten