Bestel het gratis keukenmagazine van Tulp Keukens

Rechte keukens

Ontdek alle voordelen van rechte keukens

Ontdek ook onze andere keukenopstellingen

Rechte keuken: veelzijdig en compact

Een rechte keuken is de perfecte keuze wanneer u beschikt over een kleine en/of smalle ruimte. Een rechte keuken bestaat namelijk uit één rechte zijde die tegen een wand geplaatst kan worden. Zo kan een compacte ruimte toch optimaal benut worden! Wij vertellen u graag meer over deze keukenopstelling.

 

 

 

 

 

Rechte keukens in alle stijlen en maten

Wilt u een kleine rechte keuken waarin alleen het hoognodige is verwerkt? Of heeft u een grote, smalle ruimte en bent u op zoek naar bijpassende rechte keuken van een groter formaat? Bij Tulp is alles mogelijk! Deze keukenopstelling is namelijk verkrijgbaar in allerlei maten. Wilt u graag veel opbergruimte? Kies dan voor een rechte keuken met extra hoge of diepe keukenkasten. Diepe keukenkasten zorgen ook voor meer werkruimte, je aanrechtblad wordt immers groter. Als het gaat om de stijl heeft u ook keus genoeg, van landelijke en klassieke keukens tot moderne en tijdloze keukens. Voor ieder wat wils!

 

 

 

Tips voor een efficiënte indeling

Een rechte keuken kunt u indelen op de manier die u prettig vindt. Toch is het slim om rekening te houden met een aantal aandachtspunten. Wij geven tips:

- Kies een praktische inrichting. Het is verstandig om een rechte keuken efficiënt in te delen. Plaats bijvoorbeeld de vaatwasser naast de spoelbak zodat u uw vaat efficiënt kunt inruimen. Laat daarnaast minimaal één meter tussen de spoelbak en de kookplaat. Dit is handiger tijdens koken voor bijvoorbeeld het snijden van groentes.

- Benut uw kastruimte optimaal. Bedenk goed of u de kastruimte wilt gebruiken voor het opbergen van kookgerei of voor het inbouwen van keukenapparatuur. Want hoe meer inbouwapparatuur, hoe minder kastruimte u overhoudt.

- Slimme indeling van kastjes. Omdat een rechte keuken vaak in een kleine ruimte wordt geplaatst, is de keukenopstelling niet al te groot. Juist daarom is het van belang dat je alle kasten goed indeelt. Gebruik bijvoorbeeld verdelers om laden in te richten, bewaar bestek in een bestekbak en orden uw kookgerei met potten, rekjes en mandjes.

 

 

 

Kom langs in onze winkel

Wilt u meer weten over deze keukenopstelling? Maak dan een afspraak in één van onze showrooms en laat u inspireren door alle mogelijkheden.

 

 

 

 

Ga zelf aan de slag

Ontwerp uw keuken in 3D

  • Realiseer uw eigen droomkeuken in een 3D omgeving
  • Speel met kleur, opstelling en stijl

Bereken de prijs van uw keuken

  • Geef al uw keukenwensen op
  • Ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten