Duitse keukens

Duitse keukens staan bekend om hun degelijkheid en betrouwbaarheid. Wanneer u kiest voor een keuken uit Duitsland, weet u zeker dat u er jarenlang van geniet. Duitse keukenmerken genieten namelijk van een hoge kwaliteit, doordat keukens uit Duitsland aan strengere voorwaarden moeten voldoen. Ze zijn daarnaast ook verkrijgbaar in verschillende stijlen: van modern, landelijk, industrieel tot Duitse design keukens. Benieuwd naar deze stijl keukens? Bekijk hieronder een aantal voorbeelden.

Duitse keukenmerken

Wilt u graag betrouwbare en stevige keukenapparatuur uit Duitsland kopen? Ook Tulp Keukens biedt een divers aanbod keukenapparatuur uit Duitsland aan. Zo zijn AEG, BORA, Bosch en Miele bijvoorbeeld een aantal van de meest gerenommeerde keukenmerken uit Duitsland. Van vaatwassers en koelkasten tot afzuigkappen, ovens en magnetrons: met deze merken weet u zeker dat u er dankzij de hoge kwaliteit jarenlang van geniet. Ook voor inbouwapparatuur voor de keuken uit Duitsland bent u bij deze merken aan het juiste adres.

Duits keuken kopen

Bent u van plan om een keuken uit Duitsland te kopen? Daarvoor hoeft u zeker niet af te reizen naar Duitsland, deze kan u gewoon in Nederland aanschaffen. Er wordt vaak gezegd dat de prijzen van Duitse keukens in Duitsland goedkoper zijn, maar in de werkelijkheid scheelt dit vaak niet tot nauwelijks in de prijs. Goedkope Duitse keukens koopt u soms inderdaad in Nederland voor een fractie duurder. Daar staat tegenover dat u niet helemaal naar Duitsland hoeft te rijden om de keuken te gaan uitzoeken. En wat als er onverhoopt iets mis is met de keuken? Dan is het fijner om naar een keukenwinkel in Nederland te kunnen gaan, onder andere vanwege andere regelgevingen in Duitsland, de afstand en een eventuele taalbarrière.

 

Meer weten? Plan een afspraak bij Tulp Keukens

Wilt u meer weten over keukens uit Duitsland? Maak dan eenvoudig een (online) afspraak met een van de adviseurs van Tulp Keukens. Zij beantwoorden met plezier al uw vragen en helpen u om de Duitse keuken van uw dromen te realiseren.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!
Home
Terug
Sluiten