De sfeer van een klassieke keuken

Deze nostalgische keuken doet terugdenken aan de ouderwetse keuken van vroeger. De keuken in oude stijl zorgt voor een gezellige sfeer. De typerende kenmerken zoals de sierlijke details, het gebruik van hout en sfeervolle tegeltjes nemen je mee terug naar de ouderwetse keuken van vroeger. Wanneer je de klassieke, oude keuken betreedt, voelt het echt als thuiskomen.

Ontwerp jouw keuken in 3D

  • Realiseer je eigen droomkeuken in een 3D omgeving
  • Speel met kleur, opstelling en stijl

Bereken de prijs van jouw keuken

  • Geef al je keukenwensen op
  • Ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie

Klassieke keuken combineren met andere stijlen

De klassieke keuken leent zich ook uitstekend om te combineren met andere keukenstijlen. We zetten de meest voorkomende voor je op een rijtje. 

Klassiek landelijke keuken

De landelijke keuken gaat hand in hand met de klassieke keukenstijl. In een keuken die zowel klassiek als landelijk is, is hout een veelgebruikt materiaal. Bij de keuken in landelijke stijl wordt dit gecombineerd met keukenkastjes met sierlijke knoppen en een robuust werkblad. De landelijke houten keuken zorgt voor een rustieke keuken waarin jij en je familieleden zich graag verschansen om gezellig bij te kletsen of de lekkerste gerechten te koken. 

Klassiek moderne keuken

Bij de keuken die klassiek modern is uitgevoerd, wordt het nostalgische, warme karakter gecombineerd met de meest innovatieve, moderne keukenapparatuur. Hoewel een modern landelijke keuken wellicht niet de eerste combinatie is waar je aan denkt, geniet je met deze keuken juist van het beste van beide werelden. U heeft de nieuwste apparatuur, zoals je van een moderne keuken gewend bent, waardoor je handig en snel de lekkerste gerechten bereidt. Door een keuken modern landelijk uit te voeren, combineer je deze moderne apparatuur met een warm en nostalgisch design. Daardoor heb je de lusten van zowel de moderne als de landelijke keukenstijl.

 

Verschillende klassieke keukenopstellingen

Bij de klassieke keuken heb je keuze uit nagenoeg elke keukenopstelling. Daardoor creëer je de klassieke dromen die perfect in de ruimte past en aan al je wensen voldoet. We laten je graag kennismaken met de verschillende mogelijkheden.

Klassieke keuken met eiland

Wanneer je gaat voor een klassieke keuken met kookeiland, creëer je niet alleen extra werkruimte en opbergruimte. Je voegt naar wens namelijk ook een klassiek keukeneiland toe waaraan je gezellig samen kunt bijkletsen en borrelen. Een klassiek kookeiland past vaak perfect bij de rest van je klassieke keuken en draagt bij aan het warme, nostalgische sfeertje van deze keukenstijl.

Klassieke hoekkeuken

Bij de klassieke keuken met een hoek benut je optimaal de ruimte. Een hoekkeuken in klassieke stijl zorgt er namelijk voor dat de hoek niet een ongebruikte, loze ruimte is. Deze beschikt namelijk vaak over een kast die speciaal voor een hoek is gemaakt.

Klassieke kleine keuken

Een kleine klassieke keuken behoort ook tot de mogelijkheden. Het gezellige karakter van een klassieke keuken en de kleine ruimte gaan vaak goed samen. Let er wel op dat je een kleine keuken in klassieke stijl niet al te vol propt met accessoires en drukke elementen, dit laat jouw keuken namelijk kleiner lijken.

Klassieke U-keuken

De U-keuken in klassieke stijl heeft, zoals de naam al zegt, een U-vorm. Daardoor beslaat de keuken in U-vorm die klassiek is uitgevoerd vaak drie verschillende wanden. Of, er bestaat een los stuk wanneer de keukenruimte heel groot is. Dankzij de U-vorm kun je snel overal bij zonder veel te hoeven lopen, wat deze keukenopstelling erg ergonomisch maakt.

Klassieke rechte keuken

De klassieke keuken die recht is uitgevoerd, beslaat slechts één wand en is daarom ideaal voor de wat kleinere of smalle ruimte. Een rechte keuken in klassieke stijl krijgt toch een speelse, grootse en gezellige uitstraling, dankzij het warme karakter en speelse elementen van deze keukenstijl.

Klassieke L-keuken

De L-keuken in klassieke stijl benut optimaal de ruimte. De keuken met L-vorm lijkt erg veel op de hoekkeuken, hoewel bij de L-keuken de twee zijdes niet vaak even groot zijn. Bij een hoekkeuken kan dit wel het geval zijn.

Klassieke parallel keuken

Met een parallelle klassieke keuken benut je de beide zijdes van de keukenruimte. Daardoor heb je alles binnen handbereik als je in de keuken bezig bent.

 

Meer weten? Plan een afspraak bij Tulp Keukens

Ben je benieuwd naar deze keukens en wil je hier meer over weten? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Zij laten je graag kennismaken met de keukens in deze specifieke stijl door je mee te nemen langs de verschillende mogelijkheden en met plezier al je vragen te beantwoorden.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!