Verschillende keukenopstellingen

De moderne keuken is verkrijgbaar in diverse opstellingen. Daardoor vind je altijd een keuken die perfect past in jouw ruimte. We hebben de mogelijkheden hieronder voor je op een rijtje gezet. 

Moderne keukens met kookeiland

Een modern kookeiland is de perfecte aanvulling op je keuken. Een keukeneiland in moderne stijl zorgt dankzij het strakke design voor een luxe uitstraling. Het moderne kookeiland lijkt vaak ook uit één geheel te bestaan. Naast stijlvol is een strakke keuken met eiland ook erg functioneel. Je creëert door middel van het eiland namelijk extra werk- of opbergruimte en een fijne plek om te kunnen zitten en bij te kletsen.

Moderne hoekkeuken

Een strakke hoekkeuken ziet er om te beginnen erg elegant en stijlvol uit. Daarnaast benut een hoekkeuken in moderne stijl optimaal de ruimte en biedt deze voldoende opbergruimte. Niet voor niets is de hoekkeuken die strak is uitgevoerd een van de populairste keuzes.

Moderne kleine keuken

Beschik je over een wat kleinere ruimte? Dan is de kleine moderne keuken absoluut een geschikte optie. Teveel poespas en franje laten de ruimte namelijk nog kleiner lijken en dat is gelukkig precies wat ontbreekt in de moderne stijl. Daarom leent de kleine strakke keuken zich uitstekend voor een wat minder grote ruimte.

Ontwerp jouw keuken in 3D

  • Realiseer je eigen droomkeuken in een 3D omgeving
  • Speel met kleur, opstelling en stijl

Bereken de prijs van jouw keuken

  • Geef al je keukenwensen op
  • Ontvang binnen enkele minuten een prijsindicatie

Moderne U-keuken

De U-keuken in moderne stijl is een van de meest ergonomische opties op het gebied van keukenopstellingen. Een strakke U-keuken biedt namelijk aan drie zijdes werkruimte. Daardoor hoeft u weinig heen en weer te lopen en is de U-keuken een fijne werkplek.

Moderne rechte keuken

De rechte moderne keuken beslaat slechts één wand, waardoor deze weinig ruimte in beslag neemt. De rechte strakke keuken is bovendien vaak ook erg efficiënt ingericht wat betreft opbergruimte, met kasten boven en onder elkaar.

Moderne L-keuken

De L-keuken in moderne uitvoering is nagenoeg hetzelfde opstelling als de hoekkeuken. Een klein verschil is dat de strakke L-keuken in principe twee zijdes kan hebben die niet even lang zijn aan elkaar. De L-keuken met strakke uitstraling kan dus optimaal worden ingepast in uw keukenruimte.

 

De moderne keuken combineren

De moderne keukenstijl is niet in steen gebeiteld. U kan er allerlei kanten mee op en ze combineren met verschillende materialen en andere stijlen.

Modern landelijke keuken

Wat dacht u bijvoorbeeld van een keuken die zowel modern als landelijk is vormgegeven? In deze landelijk moderne keuken worden een warme, gezellige sfeer gecombineerd met een strakke, moderne uitstraling. U kiest zelf voor een landelijke strakke keuken of juist een modern landelijke keuken. Het verschil hiertussen is dat u bij de eerste mogelijkheid in de basis een landelijke keuken heeft en bij de tweede een moderne. U bepaalt zelf of u liever de nadruk legt op de authentieke, landelijke elementen of juist op de strakke, moderne vormgeving. 

Moderne houten keuken

Hoewel een strakke keuken en hout misschien niet de meest voor de hand liggende combinatie is, gaan ze toch bijzonder goed samen. Door een moderne keuken van houten werkblad te voorzien, voegt u net dat beetje warmte toe dat in de moderne keuken kan ontbreken. De mogelijkheden van een houten keuken met moderne uitstraling zijn uiteenlopend, omdat elke houtsoort weer zijn eigen, unieke uitstraling heeft. De moderne eiken keuken is bijvoorbeeld erg toegankelijk en bewerkbaar, waardoor u hiermee een sfeervolle en strakke keuken naar wens creëert.

Moderne keukens in verschillende kleuren

Een moderne keuken is verkrijgbaar in verschillende kleuren. U kunt het in principe zo gek maken als u wilt, maar een aantal neutrale kleuren zien we vaak terug in deze keukenstijl. We vertellen u hieronder welke dit zijn.

De witte moderne keuken

Een variant die het altijd goed doet en tijdloos is, is de moderne witte keuken. Deze witte strakke keuken is vaak uitgevoerd in hoogglans. Door de weerspiegeling van dit oppervlak en de lichte kleur laat deze moderne keuken in het wit de ruimte optisch groter lijken. De strakke witte keuken is bovendien ook eenvoudig te combineren met andere materialen en kleuren om bijzondere accenten toe te voegen. 

De zwarte moderne keuken

Bent u op zoek naar een stoere eyecatcher? Dan is de strakke zwarte keuken wellicht echt iets voor u. Door de moderne zwarte keuken in hoogglans uit te voeren en te combineren met innovatieve apparatuur, krijgt uw keuken een exclusieve uitstraling. Naast zwart doen ook andere moderne donkere keukens het goed, denk bijvoorbeeld aan donkergrijs, donkerbruin of donkerblauw.

De grijze moderne keuken

Met een moderne keuken in het grijs creëert u rust in de ruimte. Grijs is niet zo heftig als zwart, maar wel een stukje warmer dan wit. Een ander voordeel van de grijze strakke keuken is dat deze spreekwoordelijk in wel vijftig tinten grijs verkrijgbaar zijn. Elke kleurschakering heeft weer zijn eigen uitstraling. De grijze keuken in moderne stijl is bovendien goed te combineren met andere materialen en kleuren.

 

Meer weten? Plan een afspraak bij Tulp Keukens

Ben je benieuwd naar deze keukens en wil je hier meer over weten? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Zij laten je graag kennismaken met de keukens in deze specifieke stijl door je mee te nemen langs de verschillende mogelijkheden en met plezier al je vragen te beantwoorden.

Heb jij hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat er mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.  

  • Binnen 3 dagen in je brievenbus
  • Boordevol inspiratie, tips en meer!