Gele keuken

Keuken kleuren

Lees meer over de kleurmogelijkheden bij Tulp Keukens

Kleur in de keuken

Met kleur brengt u levendigheid en sfeer in uw keuken. Daarnaast kan kleur bepalend zijn in de stijl. Daarom bieden we bij Tulp Keukens de mogelijkheid om uw keuken in iedere denkbare kleur te leveren. Bent u benieuwd naar deze mogelijkheid? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Eigen lakstraat

De fabriek van Tulp Keukens bevindt zich op Nederlandse bodem en beschikt over een eigen lakstraat. Dit houdt in dat we keukens in elke denkbare kleur voorzien. U hebt de keuze uit een breed scala standaardkleuren, maar in de lakstraat maken we ook specifieke kleuren na. Uniek hieraan is dat we uw keuken precies de kleur kunnen geven die u in gedachten hebt. Van pimpelpaars tot mintgroen, geen kleur is te gek.

Van binnen en van buiten

Bij Tulp Keukens verven we niet alleen de buitenkant van keukenkastjes in de gewenste kleur, maar ook de binnenkant en greeplijsten (van greeploze keukens) kunnen een kleurtje krijgen. Hiermee krijgt de gehele keuken dezelfde kleur of creëert u een strak contrast met een ander kleurtje. Vind u een gekleurde keuken iets te veel van het goede? Dan is een gekleurde binnenkant van de keukenkastjes of greeplijst de perfecte optie om een bijzondere touch toe te voegen aan uw keuken. Deze mogelijkheden geven een subtiele touch aan het design van uw keuken.

Keukenadviseur Tulp Keukens

Bekijk alle kleuren in de showroom

Benieuwd naar het totale kleurenpalet van Tulp Keukens? Of wilt u zien hoe de kleuren die u in gedachten hebt tot zijn recht komen in een keukensetting? Maak dan een afspraak bij één van onze showrooms. Zo bent u verzekerd van advies van onze professionele keukenadviseurs.

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Terug
Sluiten