Moderne keukens

Een moderne keuken kenmerkt zich door het strakke en minimalistische karakter. U ziet vrijwel geen ronde vormen of overbodige accessoires in een moderne keuken. Dit creëert een ruimtelijke, heldere uitstraling die versterkt wordt door het typerende strakke lijnenspel van de keukenfrontjes. Het bijzondere van een moderne keuken is dat dit type keukenstijl mogelijk is in verschillende varianten, zodat u altijd wel een moderne keuken kunt creëren die helemaal bij u past.

Materiaalgebruik

Bij andere keukenstijlen speelt vaak één bepaalde materiaalsoort de hoofdrol, wat niet het geval hoeft te zijn bij een moderne keuken. Kies bijvoorbeeld voor een composiet werkblad in combinatie met deuren met hoogglans. Of kies voor een houten keukenblad met kunststof deuren. Wat u ook maar mooi vindt. RVS, chroom, metaal en glas zijn de meest voorkomende materialen dankzij de moderne uitstraling. Deze materialen zijn bovendien zeer onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken. Geniet jarenlang van uw tijdloze keuken!

Kleurgebruik

Wilt u graag een rustige sfeer in uw keuken creëren? Kies dan voor neutrale kleuren, zoals een antraciet werkblad en witte keukendeuren in hoogglans. Of geef uw keuken een persoonlijk tintje door verschillende kleuren in combinatie met elkaar te gebruiken. Een aantal felrode keukendeuren zorgen bijvoorbeeld voor een speels effect. Bovendien past hoogglans perfect in een moderne keuken. Dit heeft niet alleen een moderne uitstraling, maar laat uw ruimte ook groter lijken door de weerspiegeling van het licht.

Onderdelen van een moderne keuken

Een strakke roestvrijstalen afzuigkap en een spoelbak met hoekige randen zijn typerend voor een moderne keuken. Ook de deuren, laden en werkbladen hebben scherpe hoeken om het strakke lijnenspel te accentueren. De keukenapparatuur is voornamelijk weggewerkt in het naadloze design om het minimalistische karakter te benadrukken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een moderne keuken? Kom dan langs in onze winkel. Hier helpen onze adviseurs u graag verder!

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Terug
Sluiten