Werkblad in de keuken

Werkbladen

Bekijk alle werkbladen van Tulp Keukens

Welk werkblad past bij uw keuken?

Het werkblad is zeer bepalend in de uitstraling van de keuken. Tulp Keukens werkt hoofdzakelijk met natuurlijke materialen, zoals hout, graniet en marmer. Uiteraard zijn er veel meer materialen en oplossingen mogelijk, zodat we voor iedere klant een oplossing op maat kunnen bieden. Bekijk hieronder de diverse soorten werkbladen die we bij Tulp Keukens aanbieden en klik door om meer over deze materialen te weten te komen.

Hout

Een houten keuken heeft niet alleen een natuurlijk uiterlijk, hij gaat ook langer mee dan keukens van andere materialen. Hout is een kwalitatief hoogwaardig materiaal dat ook nog milieuvriendelijk is. Een aanrader voor de natuurliefhebbers. Wilt u meer weten? Lees dan verder.

Graniet

Graniet zorgt voor een luxe uitstraling in de keuken. Dit natuurstenen materiaal van gestold magma is keihard en kan daarom tegen een stootje. Ideaal voor een werkblad. Graniet is een echt natuurproduct, waardoor ieder werkblad uniek is. Wilt u meer weten over graniet? Lees dan verder.

 

Composiet

Composiet is een mengsel van gerecycled graniet, hars en pigment. Dit materiaal kan net als graniet tegen een stootje en is het krasbestendig. Het is een duurzaam materiaal waar u lang van kunt genieten. Bovendien is composiet zeer hygiënisch, waardoor vlekken moeilijk achterblijven. Wilt u meer weten? Lees dan verder.

Fenix

Fenix is nog een redelijk nieuw materiaal in de keuken. Het is echter een zeer goed materiaal dankzij zijn stevigheid. Fenix heeft een stijlvolle, matte look, wat een prachtige toevoeging is aan een moderne keuken. Dankzij de speciale nanotechcoating zijn vingerafdrukken niet zichtbaar. Wilt u meer weten over Fenix? Lees dan verder.

Beton

Met beton kunt u alle kanten uit in de keuken. Doordat het materiaal wordt gegoten, kunt u kiezen uit bijvoorbeeld een modern, glad oppervlak of juist een ruw afgewerkt werkblad met een natuurlijke uitstraling. Beton is zeer hard, slijtvast en hittebestendig, waardoor het perfect is voor in de keuken. Wilt u meer weten? Lees dan verder.

Marmer

Voor een luxueuze keuken met een klassiek tintje, is marmer een perfecte toevoeging. Het materiaal is voor de volle 100% een natuurproduct, wat zorgt voor unieke aderpatronen in het blad. Marmer is overigens niet alleen mooi als werkblad, maar ook in de rest van de keuken. Mameren accessoires zorgen ook al voor een stijlvol uiterlijk. Wilt u meer weten? Lees dan verder.

 

Keramiek

Keramiek is niet alleen een geschikt materiaal voor een gootsteen, maar ook voor bijvoorbeeld een werkblad. Tegenwoordig is keramiek een echte blikvanger in de keuken. Het materiaal is keihard, waardoor u er lang plezier van heeft. Daarnaast is keramiek kras-, vlek- en hittebestendig. Ideaal voor in de keuken. Wilt u meer weten over keramiek? Lees dan verder.

Heeft u hem al?

Het unieke keukenmagazine van Tulp Keukens geeft een goed en volledig beeld van wat mogelijk is bij Tulp Keukens. En dat is veel! Blader door de wereld van Tulp.

  • Binnen 3 dagen in uw brievenbus
  • Boordevol inspiratieve keukenopstellingen
Home
Terug
Sluiten