Welk type aanrechtblad past bij jou?

Aanrechtbladen

Welk type aanrechtblad past bij jou?

Het aanrechtblad is een van de belangrijkste elementen in je nieuwe keuken. Zowel de keukenstijl als de kwaliteit van de keuken is afhankelijk van het type aanrechtblad dat je kiest. Bij Tulp Keukens heb je de keuze uit verschillende materialen. Heb je wat minder budget maar wil je wel een strak keukenblad dat goed schoon te houden is? Dan zou je kunnen gaan voor een kunststof aanrechtblad. Zoek je iets van hoge kwaliteit met een premium uitstraling? Dan is een aanrechtblad van graniet of composiet misschien meer iets voor jou. Bekijk de verschillende pagina's om meer te weten te komen over de diverse keukenbladen.

Granieten aanrechtbladen

Graniet is een duurzaam materiaal dat ontstaat wanneer magma stolt. Het materiaal is keihard en kan daardoor wel tegen een stootje. Bovendien geeft een granieten aanrechtblad een luxe uitstraling aan je keuken. Wil je meer weten? Lees dan verder.

Lees meer

Betonnen aanrechtbladen

De toepassing van beton in aanrechtbladen komt steeds vaker voor in hedendaagse keukens. Dat is niet gek, want de mogelijkheden met beton zijn eindeloos. Doordat het altijd op maat gegoten wordt, kun je de vorm helemaal zelf bepalen. Wil je meer weten over betonnen aanrechtbladen? Lees dan verder.

Lees meer

Houten aanrechtbladen

Een houten aanrechtblad geeft een warme en natuurlijke look aan je nieuwe keuken. In tegenstelling tot sommige andere aanrechtbladen, vergt hout wel wat meer aandacht in het onderhoud. De tijdinvestering in dit onderhoud betaalt zich dan wel weer uit in een prachtig uitstraling. Meer weten? Lees dan verder.

Lees meer

Composieten aanrechtbladen

Composiet is een natuurlijke steensoort die erg hard en krasbestendig is. Je kunt met een composieten aanrechtblad veel kanten uit; zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een matte uitvoering of juist een glanzend oppervlak. Wil je meer weten over composieten aanrechtbladen? Lees dan verder.

Lees meer

Kunststof aanrechtbladen

Een kunststof aanrechtblad is een ideale optie als je wat minder budget hebt. Het materiaal is goedkoop maar tegelijkertijd zeer veelzijdig. Er valt bijvoorbeeld veel te variĆ«ren in kleur en vormgeving. Daarnaast is het materiaal duurzaam en makkelijk te onderhouden. Meer weten? Lees dan verder.

Lees meer

Een snufje voorpret en inspiratie met het

Gratis keukenmagazine voor thuis

  • Alle mogelijkheden van Tulp Keukens in beeld
  • Vol keukeninspiratie, handige tips en weetjes
  • Gratis thuisbezorgd

Ja, ik wil het gratis Tulp magazine

Kruip op de designerstoel

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

  • Kies de keuken die het beste bij je past
  • Ontwerp zelf je ideale keuken
  • Krijg een realistisch beeld van jouw toekomstige keuken

Ja, ik wil mijn keuken ontwerpen