Betonnen aanrechtblad

Het betonnen aanrechtblad: stijlvol en eigentijds

Een betonnen aanrechtblad wordt steeds vaker toegepast in moderne keukens. Een industriële en robuuste keukenuitstraling creëer je direct met een betonnen aanrechtblad. Tegelijkertijd oogt een keukenblad van beton ook zeer stijlvol en eigentijds. Combineer het blad met houtkleurige kastjes voor een warme, sfeervolle look. Of ga juist voor een hele strakke en moderne uitstraling door witte en zwarte keukenkasten. Met een betonnen aanrechtblad kun je alle kanten uit. Lees hier meer over deze nieuwe keukentrend!

Eindeloze mogelijkheden

Met een betonnen aanrechtblad zijn de mogelijkheden eindeloos. Het beton wordt gegoten, zodat je de vorm helemaal zelf bepaalt. Wat dacht je van een volledig gladgepolijst oppervlak dat ontzettend strak en modern oogt? Of geef je toch de voorkeur aan een ruw afgewerkt keukenblad voor een natuurlijk effect? De keuze is aan jou. Daarnaast zijn er extra designmogelijkheden, zoals een volledig geïntegreerde spoelbak of kookplaat. Dankzij de neutrale kleur van beton kan het aanrechtblad bovendien met veel materialen en kleuren gecombineerd worden. Een betonnen aanrechtblad past daardoor in zowel een moderne als landelijke keuken. 

Betonnen aanrechtbladen in gebruik

Over het algemeen is een betonnen aanrechtblad heel gebruiksvriendelijk. Het blad is gemaakt van speciaal cement dat zeer hard, hittebestendig en slijtvast is. Afhankelijk van de afwerking kan een betonnen werkblad heel glad zijn, wat handig is bij het schoonmaken en onderhouden ervan. Beton is van nature poreus materiaal, waardoor het gevoelig is voor vlekken en zuren. Goed onderhoud is daarom essentieel om het keukenblad mooi te houden. Zorg ervoor dat je het betonnen aanrechtblad regelmatig van een beschermlaag voorziet; zo zul je er jarenlang plezier van hebben.  

Kom naar de showroom

Is een betonnen aanrechtblad iets voor jou? Kom dan langs in één van onze winkels om de verschillende mogelijkheden te bekijken, zodat je het aanrechtblad kiest dat precies bij jouw keuken past. Bovendien staan onze adviseurs altijd klaar om je een passend en persoonlijk advies te geven.

Een snufje voorpret en inspiratie met het

Gratis keukenmagazine voor thuis

  • Alle mogelijkheden van Tulp Keukens in beeld
  • Vol keukeninspiratie, handige tips en weetjes
  • Gratis thuisbezorgd

Ja, ik wil het gratis Tulp magazine

Kruip op de designerstoel

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

  • Kies de keuken die het beste bij je past
  • Ontwerp zelf je ideale keuken
  • Krijg een realistisch beeld van jouw toekomstige keuken

Ja, ik wil mijn keuken ontwerpen