Natuurlijk en chique

Composieten aanrechtblad

Het composieten aanrechtblad: natuurlijk en chique

Composieten aanrechtbladen hebben een zeer luxe uitstraling en kunnen tegen een stootje. Dat is ook waarom deze keukenbladen zo geliefd zijn. Het materiaal is oersterk doordat graniet- en kwartsstukken onder hoge druk samen worden geperst. Composieten werkbladen zijn daarom krasbestendig, stoot- en slijtvast. Ben je nieuwsgierig naar dit multifunctionele materiaal voor je keukenblad? Tulp Keukens vertelt je meer over composieten aanrechtbladen in verschillende keukenstijlen en hoe ze te onderhouden.

Een natuurlijke sfeer in jouw keuken

Een composieten aanrechtblad siert iedere keukenstijl. Dankzij de vele mogelijkheden in kleur en afwerking vind je altijd een variant die past bij jouw keuken. Zo heb je keuze uit een breed kleurenpalet met natuurlijke tinten, zoals wit, zwart, antraciet en zandkleurig. Ook kun je kiezen voor een gepolijste (hoogglans), gezoete (matglans) of geborstelde (mat) afwerking. Zo past een hoogglans witkleurig aanrechtblad uitstekend in een moderne keuken, terwijl een zwart, geborsteld werkblad juist weer goed samengaat met een landelijke keuken. Composieten aanrechtbladen kunnen in iedere keukenstijl toegepast worden en zorgen altijd voor die extra luxe uitstraling.

Composieten aanrechtbladen onderhouden

Composiet is een zeer onderhoudsvriendelijk materiaal. Dankzij de dichte structuur krijgen vloeibare stoffen geen kans zich in het aanrechtblad te trekken. Het werkblad reinig je dus eenvoudig met een vochtig doekje en een mild schoonmaakmiddel, zoals allesreiniger. Vermijd het gebruik van zure schoonmaakmiddelen, aangezien deze het aanrechtblad blijvend kunnen beschadigen. Daarnaast is het aan te raden om je composieten aanrechtblad voor gebruik te impregneren en daarmee te voorzien van een beschermende laag. Zo blijft je composieten werkblad nog langer die mooie, luxe uitstraling behouden. 

Bezoek onze showroom

Is een composiet aanrechtblad iets voor jou? Kom dan langs in één van onze showrooms om de verschillende mogelijkheden te bekijken, zodat je het aanrechtblad kiest dat precies bij jouw keuken past. Bovendien staan onze adviseurs hier klaar om je te voorzien van een deskundig en passend advies.

Een snufje voorpret en inspiratie met het

Gratis keukenmagazine voor thuis

  • Alle mogelijkheden van Tulp Keukens in beeld
  • Vol keukeninspiratie, handige tips en weetjes
  • Gratis thuisbezorgd

Ja, ik wil het gratis Tulp magazine

Kruip op de designerstoel

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

  • Kies de keuken die het beste bij je past
  • Ontwerp zelf je ideale keuken
  • Krijg een realistisch beeld van jouw toekomstige keuken

Ja, ik wil mijn keuken ontwerpen