Composieten aanrechtblad

Het composieten aanrechtblad: natuurlijk en chique

Composieten aanrechtbladen zijn er in verschillende soorten en maten. ‘Chiqueheid’ en natuurlijke sfeer zijn kenmerken van een composieten aanrechtblad. Maar het materiaal heeft meer eigenschappen. Tulp Keukens heeft verschillende soorten composieten keukenbladen in het assortiment. Lees hier meer over deze aanrechtbladen. 

Duurzaam en hygiënisch

Composiet is een soort natuursteen. Het is een mengsel van gerecycled graniet, hars en pigment. Composiet is net als graniet een erg hard materiaal en daardoor krasbestendig, stoot- en slijtvast. Het kan erg goed tegen hitte, maar grote temperatuurverschillen kunnen ervoor zorgen dat er barsten en scheuren in het composieten aanrechtblad komen. Het is daarom verstandig onderzetters te gebruiken als je een composieten keukenblad hebt. De bovengenoemde kenmerken zorgen er bovendien voor dat composiet een duurzaam materiaal is en lang meegaat. Verder is composiet erg hygiënisch. Doordat de dichte structuur trekken vloeibare stoffen, zoals water en andere vloeistoffen, nauwelijks in het aanrechtblad. Morsen met een drankje laat daarom bijna geen vlekken achter.

Eindeloos variëren

Je kunt eindeloos variëren met composiet. Composieten aanrechtbladen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. Ook zijn er bij aanschaf van een composieten aanrechtblad veel verschillende mogelijkheden qua afwerking, bijvoorbeeld polijsten met een glanzend of met een mat oppervlak. Bovendien kun je de aanrechtbladen makkelijk op maat maken.

Onderhoud

Composiet is een onderhoudsvriendelijk materiaal. Composieten aanrechtbladen kun je het beste schoonmaken met een zacht schoonmaakmiddel, zoals allesreiniger. Pas op met het gebruik van zure schoonmaakmiddelen (schoonmaakmiddelen met citroen, bijvoorbeeld). Deze kunnen je aanrechtblad blijvend beschadigen. Je kunt er verder voor kiezen om je composieten aanrechtblad te impregneren. Dit zorgt ervoor dat vloeibare stoffen nog minder in het blad kunnen trekken.

Kom naar de showroom

Is een composiet aanrechtblad iets voor jou? Kom dan langs in één van onze winkels om de verschillende mogelijkheden te bekijken, zodat je het aanrechtblad kiest dat precies bij jouw keuken past. Bovendien staan onze adviseurs altijd klaar om je een passend en persoonlijk advies te geven.

Een snufje voorpret en inspiratie met het

Gratis keukenmagazine voor thuis

  • Alle mogelijkheden van Tulp Keukens in beeld
  • Vol keukeninspiratie, handige tips en weetjes
  • Gratis thuisbezorgd

Ja, ik wil het gratis Tulp magazine

Kruip op de designerstoel

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

  • Kies de keuken die het beste bij je past
  • Ontwerp zelf je ideale keuken
  • Krijg een realistisch beeld van jouw toekomstige keuken

Ja, ik wil mijn keuken ontwerpen