Granieten aanrechtblad

Het granieten aanrechtblad: luxe en chique

Een granieten aanrechtblad geeft een luxe, chique sfeer aan je keuken. Er zijn meer kenmerken en voordelen van een granieten aanrechtblad. Tulp Keukens heeft verschillende soorten granieten keukenbladen in het assortiment. Lees hier meer over granieten aanrechtbladen.

Duurzaam natuursteen

Graniet is een natuursteen dat ontstaat wanneer magma stolt. Graniet kenmerkt zich doordat het materiaal keihard is. Daardoor zijn granieten aanrechtbladen krasbestendig en snijvast. Bovendien is een aanrechtblad van graniet hittebestendig. Er is dus geen man overboord als je je hete pan per ongeluk op het granieten aanrechtblad zet. De bovengenoemde kenmerken zorgen er verder voor dat een aanrechtblad van graniet niet snel tekenen van slijtage vertoont en dus lang meegaat.

Past bij iedere stijl

Het feit dat graniet voor honderd procent een natuurproduct is, maakt het materiaal uniek. De hoofdkleuren waarin graniet veelal voorkomt zijn wit, zwart en roze. Een granieten aanrechtblad komt vrijwel in iedere keukenstijl tot zijn recht. Of je nou van een moderne keukenstijl houdt of van een authentieke. Graniet gaat bovendien heel goed samen met andere natuurlijke materialen, bijvoorbeeld hout. Deze combinatie geeft een landelijke touch aan je keuken.

Onderhoud

Een granieten keukenblad kun je het beste schoonmaken met een zacht schoonmaakmiddel, bijvoorbeeld allesreiniger. Pas op met bijtende schoonmaakmiddelen. Hoewel graniet een hard materiaal is, kan het zuur dat in de middelen zit door het oppervlak heen bijten en kringen of vlekken veroorzaken. Gebruik dus liever geen ammoniak of azijn bij het schoonmaken van je granieten keukenblad. Daarnaast raden we je aan om geen schuurmiddel te gebruiken, omdat dit de bovenste polijstlaag van het aanrechtblad kan beschadigen.

Kom naar de showroom

Is een granieten aanrechtblad iets voor jou? Kom dan langs in één van onze winkels om de verschillende mogelijkheden te bekijken, zodat je het aanrechtblad kiest dat precies bij jouw keuken past. Bovendien staan onze adviseurs altijd klaar om je een passend en persoonlijk advies te geven.

Een snufje voorpret en inspiratie met het

Gratis keukenmagazine voor thuis

  • Alle mogelijkheden van Tulp Keukens in beeld
  • Vol keukeninspiratie, handige tips en weetjes
  • Gratis thuisbezorgd

Ja, ik wil het gratis Tulp magazine

Kruip op de designerstoel

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

  • Kies de keuken die het beste bij je past
  • Ontwerp zelf je ideale keuken
  • Krijg een realistisch beeld van jouw toekomstige keuken

Ja, ik wil mijn keuken ontwerpen