Granieten aanrechtblad

Het granieten aanrechtblad

Een granieten aanrechtblad geeft een luxe, chique sfeer aan je keuken. Dat is echter niet alles, een granieten aanrechtblad heeft meerdere voordelen en kan het met diverse keukenstijlen gecombineerd worden. Wil je meer weten over dit type aanrechtblad? Lees hier meer over de mogelijkheden met granieten aanrechtbladen en het assortiment van Tulp Keukens.

Past bij iedere stijl

Het feit dat graniet voor honderd procent een natuurproduct is, maakt dat het materiaal uniek is. Kleur- en structuurverschillen zijn typerend voor alle soorten natuursteen en geven op deze manier een bijzondere touch aan jouw keuken. De hoofdkleuren waarin graniet veelal voorkomt zijn wit, zwart en roze. Een granieten aanrechtblad komt vrijwel in iedere keukenstijl tot zijn recht. Of je nu van een moderne keukenstijl houdt of van een authentieke. Graniet gaat bovendien heel goed samen met andere natuurlijke materialen, bijvoorbeeld hout. Deze combinatie geeft een landelijke touch aan je keuken. Kortom, graniet is met diverse keukenstijlen, materialen en kleuren te combineren.

Het onderhoud van graniet

Graniet is een zeer duurzaam materiaal, doordat het een extreem hard type natuursteen is. Het materiaal vergt echter wel wat onderhoud om het aanrechtblad zo lang mogelijk mooi te houden. Je kunt een granieten aanrechtblad dagelijks met een natte doek afnemen om oppervlakkig vuil snel te verwijderen. Even nadrogen en het blad ziet er weer schoon en fris uit. Heb je een hardnekkige vlek in het graniet? Hier zijn speciale reinigingsmiddelen voor ontwikkeld die het aanrechtblad niet aantasten. Tot slot is het belangrijk om rekening te houden met het feit dat graniet geen waterdicht materiaal is. Dit houdt in dat je regelmatig impregneermiddel moet aanbrengen waardoor vocht niet in het materiaal kan dringen.

Breng een bezoek aan een van onze showrooms

De granieten aanrechtbladen uit het assortiment bewonder je met eigen ogen in een van onze showrooms. Bekijk en vergelijk de verschillende mogelijkheden met elkaar. Heb je vragen of wil je graag een persoonlijk advies? Onze professionele adviseurs staan hier altijd voor je klaar en helpen je graag.

Een snufje voorpret en inspiratie met het

Gratis keukenmagazine voor thuis

  • Alle mogelijkheden van Tulp Keukens in beeld
  • Vol keukeninspiratie, handige tips en weetjes
  • Gratis thuisbezorgd

Ja, ik wil het gratis Tulp magazine

Kruip op de designerstoel

Ontwerp je eigen keuken met de 3D-tool

  • Kies de keuken die het beste bij je past
  • Ontwerp zelf je ideale keuken
  • Krijg een realistisch beeld van jouw toekomstige keuken

Ja, ik wil mijn keuken ontwerpen